Uren Inloggen Contact

Onze talentpool

Zoek je een nieuwe medewerker? Onze talentpool bevat meer dan 500 kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze kandidaten hebben wij uitgebreid gesproken en getest. Iets voor jouw bedrijf?

Het is tegenwoordig niet eenvoudig om nieuwe medewerkers te vinden. Recruitment-organisaties verdienen goud geld wanneer zij worden ingehuurd.

Pernu is anders: wij zoeken en detacheren alleen medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt. In onze talentpool staan meer dan 500 kandidaten die ‘bemiddelbaar’ zijn naar een nieuwe baan. Zit daar ook een medewerker voor jouw organisatie tussen?

Soft skills en IQ

Pernu gebruikt het woord ‘talentpool’ niet zomaar. In onze database staan alleen kandidaten die wij gesproken hebben en getest hebben op hun MBTI-profiel. Niet alleen hun opleidingen en werkervaring zijn dus in kaart; we kunnen u ook alles vertellen over hun vaardigheden en ‘soft skills’. Wij weten wat voor vlees wij in de kuip hebben.

Indien nodig is het zelfs mogelijk dat wij kandidaten een IQ-test laten ondergaan waarmee zij hun intellectuele niveau kunnen aantonen.

De reden dat wij dit aanbieden is dat sommige van onze kandidaten door hun beperking hun opleiding niet hebben afgerond, of een opleiding hebben gevolgd die eigenlijk onder hun niveau lag. Met andere woorden: zij hebben vaak meer in hun mars dan zij in de afgelopen jaren hebben kunnen laten zien.

Gebruik maken van onze talentpool

Heb jij een functie die open staat voor mensen met een arbeidsbeperking? Of is er wellicht een reguliere functie zo aan te passen dat deze ingevuld kan worden door iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt? Neem dan contact met ons op: wij zoeken graag voor je in onze talentpool of in ons landelijke netwerk.

De specialisten van Pernu kunnen je desgewenst ook helpen om een functie te creëren die past bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij hebben jarenlange ervaring met het begeleiden en ondersteunen van werkgevers die stappen willen maken in diversiteit en arbeidsinclusie.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie ook kandidaten in mijn regio?

De kandidaten in de talentpool komen uit heel Nederland. Ook in jouw regio hebben we dus een aantal kandidaten die we aan je voor kunnen stellen. Klinkt interessant? Neem contact met ons op als je meer wilt weten en kennis wilt maken met hen.

Zijn jullie kandidaten op dit moment werkeloos?

Nee, de kandidaten in onze talentpool zijn niet per definitie werkeloos. Pernu is juist sterk in het bemiddelen van doelgroepkandidaten van werk naar werk. De meeste mensen in onze talentpool hebben dus al werkervaring, zijn werkfit en zijn in het bezit van werknemersvaardigheden.

Hoe komen mensen in jullie talentpool terecht?

Pernu is al meer dan 15 jaar dé bemiddelaar van mensen met een arbeidsbeperking naar betaald werk. In al die jaren hebben wij duizenden kandidaten gezien en gesproken en honderden van hen aan een mooie baan geholpen.

Echter: mensen die via ons nog geen baan konden vinden, zijn vaak wel getalenteerd. Hun kwaliteiten, vaardigheden en talenten worden door ons zorgvuldig geregisteerd en opgeslagen in onze database. Regelmatig bellen of mailen wij deze kandidaten om feeling te houden en de database te actualiseren. Hierdoor bevat onze database altijd betrouwbare en actuele gegevens.

Hoe maken jullie de ideale match tussen mijn vacature en kandidaten uit jullie talentpool?

In onze talentpool staan alle kandidaten die wij gesproken en getest hebben nauwkeurig geregistreerd. Van elke kandidaat weten wij dus het niveau, de kwaliteiten, vaardigheden en talenten. Slimme algoritmes helpen ons om snel en doeltreffend in deze ‘bak’ te zoeken als een nieuwe vacature bij ons binnenkomt.

Op basis van woordherkenning maakt het algoritme voor ons automatisch een selectie van kandidaten die het best aansluit op de door jou gevraagde eigenschappen en vaardigheden, beginnend bij de beste match. Wij matchen dus niet alleen op onderbuikgevoel, maar juist ook op objectieve kwalificaties. Daardoor zijn onze matches vaak recht in de roos!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist