Uren Inloggen Contact

Onze talentpool

Zoek je een nieuwe medewerker? Onze talentpool bevat meer dan 500 kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze kandidaten hebben wij uitgebreid gesproken en getest. Iets voor jouw bedrijf?

Het is tegenwoordig niet eenvoudig om nieuwe medewerkers te vinden. Recruitment-organisaties verdienen goud geld wanneer zij worden ingehuurd.

Pernu is anders: wij zoeken en detacheren alleen medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt. In onze talentpool staan meer dan 500 kandidaten die ‘bemiddelbaar’ zijn naar een nieuwe baan. Zit daar ook een medewerker voor jouw organisatie tussen?

Soft skills en IQ

Pernu gebruikt het woord ‘talentpool’ niet zomaar. In onze database staan alleen kandidaten die wij gesproken hebben en getest hebben op hun MBTI-profiel. Niet alleen hun opleidingen en werkervaring zijn dus in kaart; we kunnen u ook alles vertellen over hun vaardigheden en ‘soft skills’. Wij weten wat voor vlees wij in de kuip hebben.

Indien nodig is het zelfs mogelijk dat wij kandidaten een IQ-test laten ondergaan waarmee zij hun intellectuele niveau kunnen aantonen.

De reden dat wij dit aanbieden is dat sommige van onze kandidaten door hun beperking hun opleiding niet hebben afgerond, of een opleiding hebben gevolgd die eigenlijk onder hun niveau lag. Met andere woorden: zij hebben vaak meer in hun mars dan zij in de afgelopen jaren hebben kunnen laten zien.

Gebruik maken van onze talentpool

Heb jij een functie die open staat voor mensen met een arbeidsbeperking? Of is er wellicht een reguliere functie zo aan te passen dat deze ingevuld kan worden door iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt? Neem dan contact met ons op: wij zoeken graag voor je in onze talentpool of in ons landelijke netwerk.

De specialisten van Pernu kunnen je desgewenst ook helpen om een functie te creëren die past bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij hebben jarenlange ervaring met het begeleiden en ondersteunen van werkgevers die stappen willen maken in diversiteit en arbeidsinclusie.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie ook kandidaten in mijn regio?

De kandidaten in de talentpool komen uit heel Nederland. Ook in jouw regio hebben we dus een aantal kandidaten die we aan je voor kunnen stellen. Klinkt interessant? Neem contact met ons op als je meer wilt weten en kennis wilt maken met hen.

Zijn jullie kandidaten op dit moment werkeloos?

Nee, de kandidaten in onze talentpool zijn niet per definitie werkeloos. Pernu is juist sterk in het bemiddelen van doelgroepkandidaten van werk naar werk. De meeste mensen in onze talentpool hebben dus al werkervaring, zijn werkfit en zijn in het bezit van werknemersvaardigheden.

Hoe komen mensen in jullie talentpool terecht?

Pernu is al meer dan 14 jaar dé bemiddelaar van mensen met een arbeidsbeperking naar betaald werk. In al die jaren hebben wij duizenden kandidaten gezien en gesproken en honderden van hen aan een mooie baan geholpen.

Echter: mensen die via ons nog geen baan konden vinden, zijn vaak wel getalenteerd. Hun kwaliteiten, vaardigheden en talenten worden door ons zorgvuldig geregisteerd en opgeslagen in onze database. Regelmatig bellen of mailen wij deze kandidaten om feeling te houden en de database te actualiseren. Hierdoor bevat onze database altijd betrouwbare en actuele gegevens.

Hoe maken jullie de ideale match tussen mijn vacature en kandidaten uit jullie talentpool?

In onze talentpool staan alle kandidaten die wij gesproken en getest hebben nauwkeurig geregistreerd. Van elke kandidaat weten wij dus het niveau, de kwaliteiten, vaardigheden en talenten. Slimme algoritmes helpen ons om snel en doeltreffend in deze ‘bak’ te zoeken als een nieuwe vacature bij ons binnenkomt.

Op basis van woordherkenning maakt het algoritme voor ons automatisch een selectie van kandidaten die het best aansluit op de door jou gevraagde eigenschappen en vaardigheden, beginnend bij de beste match. Wij matchen dus niet alleen op onderbuikgevoel, maar juist ook op objectieve kwalificaties. Daardoor zijn onze matches vaak recht in de roos!

Onze mensen

Laatste vacatures

Job Banner

Medewerker Aangiftes Belastingdienst MKB Middelburg (doelgroepregister/Wajong)

Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? En heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan hebben we een mooie baan voor jou...
Middelburg

Medewerker Aangiftes Belastingdienst MKB Den Haag (doelgroepregister/Wajong)

Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? En heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan hebben we een mooie baan voor jou...
Den Haag

Medewerker Aangiftes Belastingdienst MKB Leeuwarden (doelgroepregister/Wajong)

Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? En heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan hebben we een mooie baan voor jou...
Leeuwarden

Medewerker Aangiftes Belastingdienst MKB Amsterdam (doelgroepregister/Wajong)

Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? En heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan hebben we een mooie baan voor jou...
Amsterdam

Projectbegeleider Garantie/Nazorg bij van Wijnen Vastgoedbeheer in Midden Nederland (doelgroepregister/Wajong)

Heb jij kennis van bouwkunde? En zie jij het als een sport om de klant tevreden te stellen? En heb je daarnaast een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie...
Harderwijk

Administratief Medewerker Belastingdienst Talent Werkt! Utrecht (doelgroepregister/Wajong)

Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? Heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan hebben we een mooie baan voor jou...
Utrecht

Onze opdrachtgevers

Referenties

Stijn Otten

Heattransformers

‘’De samenwerking met Pernu bevalt ons goed. Bewonderingswaardig dat jullie ons aan een goede medewerker hebben kunnen helpen in deze krappe arbeidsmarkt. Door middel van detachering kunnen wij het afbreukrisico verlagen. Detachering geeft ons de tijd om elkaar goed te leren kennen alvorens we samen een langdurig dienstverband aangaan."  Lees meer...

Alle referenties

Maryenka van der Weg

Domeinen Roerende Zaken

‘’Momenteel hebben wij in Hoogeveen vijf personen aan het werk via Pernu waar ik erg tevreden mee ben. Wij kunnen een goede en veilige werkplek bieden waar arbeidsparticipanten zich kunnen ontwikkelen zonder dat de werkdruk te hoog wordt. De detacheringsconstructie biedt als voordeel dat je de tijd hebt om te kijken of iemand geschikt is voor de baan."  Lees meer...

Alle referenties

Jolijn Dekker

Koninklijke Landmacht - afdeling Artillerie

"Als organisatie konden wij wel wat extra handvatten gebruiken ten aanzien van de begeleiding van onze medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt. Pernu organiseerde een leerzame sessie met veel praktijkgerichte adviezen die de communicatie over-en-weer echt ten goede is gekomen. We begrijpen elkaar nu veel beter." Lees meer...

Alle referenties

Peter Holtrop

Dienst Justitiële Inrichtingen

‘’Een arbeidsparticipant heeft een zeer positief effect op de kwaliteit en mogelijkheden van de dienstverlening. Zij verlagen de werkdruk op de reguliere medewerkers en dragen bij aan de geleverde kwaliteit en klant tevredenheid.."  Lees meer...

Alle referenties

Recente artikelen

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist

Wat voor soort banen kan ik bij Pernu verwachten?

Bij Pernu bieden wij een diversiteit aan banen aan. Dit betreft banen in de publieke sector (Rijksoverheid) en in de commerciële sector (bedrijfsleven). Wij hebben banen voor zowel MBO, HBO als WO en ook banen waarvoor je geen opleiding nodig hebt.

Voorbeelden van banen die wij aanbieden:

 • Administratief medewerker
 • Servicedeskmedewerker
 • Hulpmonteur/ installatiemonteur
 • Pendelbus chauffeur
 • Medewerker groenonderhoud
 • Recruiter
 • Marketingmedewerker
 • Magazijnmedewerker
 • Medewerker behandeling aangifte
 • Assistent accountant
 • HR- medewerker
 • Werkvoorbereider

Lees hier het verhaal van Daniël die aan de slag is gegaan bij de Politie als secretarieel medewerker en van Gregor die werkt bij de Ridder in Soesterberg als assistent groundsman bij FC Utrecht.

Natuurlijk zijn dit niet alle voorkomende functies, het overzicht van onze openstaande vacatures tref je op de vacaturepagina van Pernu. Kijk snel of er iets passends voor jou bijstaat!

 

Wordt er voldoende rekening gehouden met mijn arbeidsbeperking?

Ja, er wordt juist gekeken naar wat jij wél kan. Wij denken in mogelijkheden en benadrukken daarbij jouw specifieke talenten.

Dit doen wij onder andere door een uitgebreid persoonlijk profiel van jou te creëren. Zo krijg je een goed beeld in hoeverre je aansluit bij de functie waarvoor je solliciteert. In dat MBTI profiel staat waar jij goed in bent en wat jij nodig hebt op de werkvloer en in de werkrelatie om in je kracht te staan. Waar kun je je nog verder in ontwikkelen en wat zijn de aandachtspunten? Zo kan de opdrachtgever rekening houden met wat jij nodig hebt en kunnen jullie een gezonde werkrelatie opbouwen.

We hebben aandacht voor jouw talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent. Bovendien helpen wij niet alleen jij, maar ook je werkgever om te gaan met de beperkingen die jij in je werk ervaart. 

Waar kan ik ervaringen lezen van medewerkers die bij jullie in dienst zijn getreden?

Op onze website kun je diverse persoonlijke ervaringsverhalen lezen van onze medewerkers. Zo kun je het verhaal lezen van Marissa Draaisma. Zij werkt voor Pernu bij DJI (Dienst Justitiële Inrichting) in Veenhuizen. Zij vertelt openlijk over hoe zijn in de doelgroep terecht is gekomen en wat dit voor haar heeft betekent. Zij deelt haar ervaringen over haar samenwerking met Pernu en hoe zij het vindt om te werken bij DJI als administratief ondersteuner.

Wat is het doelgroepregister?

Het doelgroepregister is een lijst met gegevens van mensen die vallen onder de doelgroep van de banenafspraak. Dit is een afspraak tussen het kabinet en werkgevers om ervoor te zorgen dat er extra banen beschikbaar komen voor mensen met een arbeidsbeperking. Lees hier meer.

PernU B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en zowel vacatures als advertenties af te stemmen op je persoonlijk interesses. Meer weten?