Uren Inloggen Contact

Werkzoekend

100% op je plek zitten

Een baan waar je helemaal op je plek zit. Daar droom je toch van? Bij Pernu doen we er alles aan om dat voor jou mogelijk te maken. Want wij geloven dat iedereen recht heeft op betaald werk en gelijke kansen, óók als je in het doelgroepregister zit.

Pernu heeft daarom veel unieke banen beschikbaar voor zowel laaggeschoolde als hoogopgeleide werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De aanpak van Pernu kenmerkt zich door persoonlijke aandacht én maatwerk. We gaan dus niet voor snel succes, maar voor een baan die je ook vol kunt houden.

We bieden je daarom goede begeleiding, geven ruimte aan jouw talent en hebben begrip voor de dingen waar je minder goed in bent.

Onze vacatures  Open sollicitatie

Waarom solliciteren bij Pernu?

 1. Solliciteren bij Pernu is altijd een goed idee, omdat we starten met een MBTI-test. Deze test laat zien waar je goed in bent en welke banen en werkzaamheden dus bij jou zouden passen. De resultaten mag je meenemen, of je nou via ons aan de slag gaat of niet. Ook bieden we je een IQ-test aan, als je de benodigde diploma's niet hebt.
 2. Ga je via Pernu aan het werk? Dan bieden wij je bovendien volop mogelijkheden om door te groeien via ons unieke Pernu Power-opleidingsprogramma. Zo ontwikkel je vaardigheden die je nog niet had en voeg je waarde toe aan je CV.
 3. Tenslotte zorgen wij ervoor dat niet alleen jij, maar ook je werkgever goed gecoached wordt als het gaat om hoe hij of zij het best met jou om kan gaan. We blijven dus voor langere tijd betrokken en helpen je om er iets moois te maken!

Referenties Solicitatietips 

Onze mensen

Laatste vacatures

Job Banner

Verkeersregelaar bij Diftar provincie Flevoland (doelgroepregister/Wajong)

Lijkt jou het leuk om het verkeer te regelen bij werkzaamheden aan de weg? Dan hebben we een mooie baan voor jou als Verkeersregelaar bij Diftar in provincie Flevoland! Deze vacature staat...
Flevoland

Verkeersregelaar Diftar provincie Zuid-Holland (doelgroepregister/Wajong)

Lijkt jou het leuk om het verkeer te regelen bij werkzaamheden aan de weg? Dan hebben we een mooie baan voor jou als Verkeersregelaar bij Diftar in provincie Zuid-Holland! Deze vacature staat...
Zuid-Holland

Verkeersregelaar Diftar provincie Utrecht (doelgroepregister/Wajong)

Lijkt jou het leuk om het verkeer te regelen bij werkzaamheden aan de weg? Dan hebben we een mooie baan voor jou als Verkeersregelaar bij Diftar in provincie Utrecht! Deze vacature staat...
Utrecht

Taal - en cultuurspecialist (diverse talen) bij Binnenlandse Zaken en koninkrijksrelaties in Zoetermeer (doelgroepregister/wajong)

Jij spreekt goed Nederlands en je kunt ook één van de volgende talen spreken en lezen: Arabisch, Chinees, Russisch of Farsi. Daarnaast heb je nu een doelgroepregistratie, een Wajong...
Zoetermeer

Administratief Managementondersteuner bij de Justitiële ICT Organisatie Gouda (doelgroepregister/Wajong)

Vind jij het leuk om collega's te ontzorgen en kan jij goed omgaan met computers? Pernu is op zoek naar een Administratief Managementondersteuner voor de Justitiële ICT Organisatie (JIO)...
Gouda

Administratief medewerker bij Dienst Justitiële Inrichtingen Almelo (doelgroepregister en Wajong)

Ben jij op zoek naar een baan binnen de overheid? Pernu is op zoek naar een administratief medewerker voor de winkel voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in Almelo. Lijkt het jou leuk...
Almelo

Onze opdrachtgevers

Wat onze werknemers zeggen

Philip Schopen

Dienst Justitiële Inrichtingen

‘‘Ik krijg veel waardering binnen mijn werk. Ik werk met hele aardige en behulpzame collega’s. Als een keer iets niet lukt, dan is dat helemaal niet erg. Mijn collega’s accepteren mij zoals ik ben en helpen me waar nodig.” Lees meer…

Alle referenties

Nila Struik

Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie

"Momenteel heb ik een jobcoach die ervaring heeft in het werken met een auditieve beperking. De jobcoach kan dan samen met de werkgever en werknemer kijken wat er goed gaat en wat niet goed gaat. Openheid en duidelijkheid zodat verwachtingen helder zijn vind ik prettig. Ook kijkt de jobcoach mee naar eventuele verbeterpunten, ontwikkelmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Dit geeft mij het gevoel dat ik er niet alleen voor sta."

Alle referenties

Recente artikelen

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist

Wat voor soort banen kan ik bij Pernu verwachten?

Bij Pernu bieden wij een diversiteit aan banen aan. Dit betreft banen in de publieke sector (Rijksoverheid) en in de commerciële sector (bedrijfsleven). Wij hebben banen voor zowel MBO, HBO als WO en ook banen waarvoor je geen opleiding nodig hebt.

Voorbeelden van banen die wij aanbieden:

 • Administratief medewerker
 • Servicedeskmedewerker
 • Hulpmonteur/ installatiemonteur
 • Pendelbus chauffeur
 • Medewerker groenonderhoud
 • Recruiter
 • Marketingmedewerker
 • Magazijnmedewerker
 • Medewerker behandeling aangifte
 • Assistent accountant
 • HR- medewerker
 • Werkvoorbereider

Lees hier het verhaal van Daniël die aan de slag is gegaan bij de Politie als secretarieel medewerker en van Gregor die werkt bij de Ridder in Soesterberg als assistent groundsman bij FC Utrecht.

Natuurlijk zijn dit niet alle voorkomende functies, het overzicht van onze openstaande vacatures tref je op de vacaturepagina van Pernu. Kijk snel of er iets passends voor jou bijstaat!

 

Wordt er voldoende rekening gehouden met mijn arbeidsbeperking?

Ja, er wordt juist gekeken naar wat jij wél kan. Wij denken in mogelijkheden en benadrukken daarbij jouw specifieke talenten.

Dit doen wij onder andere door een uitgebreid persoonlijk profiel van jou te creëren. Zo krijg je een goed beeld in hoeverre je aansluit bij de functie waarvoor je solliciteert. In dat MBTI profiel staat waar jij goed in bent en wat jij nodig hebt op de werkvloer en in de werkrelatie om in je kracht te staan. Waar kun je je nog verder in ontwikkelen en wat zijn de aandachtspunten? Zo kan de opdrachtgever rekening houden met wat jij nodig hebt en kunnen jullie een gezonde werkrelatie opbouwen.

We hebben aandacht voor jouw talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent. Bovendien helpen wij niet alleen jij, maar ook je werkgever om te gaan met de beperkingen die jij in je werk ervaart. 

Waar kan ik ervaringen lezen van medewerkers die bij jullie in dienst zijn getreden?

Op onze website kun je diverse persoonlijke ervaringsverhalen lezen van onze medewerkers. Zo kun je het verhaal lezen van Marissa Draaisma. Zij werkt voor Pernu bij DJI (Dienst Justitiële Inrichting) in Veenhuizen. Zij vertelt openlijk over hoe zijn in de doelgroep terecht is gekomen en wat dit voor haar heeft betekent. Zij deelt haar ervaringen over haar samenwerking met Pernu en hoe zij het vindt om te werken bij DJI als administratief ondersteuner.

Wat is het doelgroepregister?

Het doelgroepregister is een lijst met gegevens van mensen die vallen onder de doelgroep van de banenafspraak. Dit is een afspraak tussen het kabinet en werkgevers om ervoor te zorgen dat er extra banen beschikbaar komen voor mensen met een arbeidsbeperking. Lees hier meer.