Uren Inloggen

Werkzoekend

Ben jij op zoek naar een baan? En liefst niet zomaar een baan, maar eentje waarbij er gekeken wordt naar wat er wél mogelijk is? Waarbij jouw unieke talenten tot hun recht komen en jij dé begeleiding krijgt die jij nodig hebt. Wij willen weten wie jij bent en wat jou beweegt in jouw zoektocht naar de ideale baan.

Pernu gaat net even verder dan veel andere bemiddelaars doordat wij niet zomaar werkgevers aan werkzoekenden willen koppelen. Nee, we proberen je alleen die baan aan te bieden die jou helemaal op het lijf geschreven is en begeleiden je zo nodig voor langere tijd om er zeker van te zijn dat je goed terecht komt.

Lees meer over onze aanpak en lees hoe Philip Schopen vertelt over zijn huidige baan!

Ik moet me happy voelen op mijn werk. Pernu werkt natuurlijk op afstand, maar ik weet dat ik ze altijd kan bellen/mailen/whatsappen als dat nodig is. - Philip Schopen

Onze aanpak

 1. Om er zeker van te zijn dat de baan die wij voor je hebben bij je past, willen we eerst weten wie jij bent en wat je kunt. Elke zoektocht van Pernu begint dus met een uitgebreid assessment waarin we jou beter willen leren kennen.
   
 2. Daarna gaan we voor jou op zoek. We denken daarbij out-of-the-box. Je krijgt dus niet alleen banen aangeboden die bij ons toch al openstonden, nee: we willen het allerbeste voor je. Daarom denken we eerst zelf na: wat voor soort baan zou bij jou passen?
   
  We denken graag zelf na: wat voor soort baan zou bij jou passen?


  Vaak komen wij op ideeën waar je zelf nog niet aan had gedacht. Dankzij een uitgebreid werkgever-netwerk kunnen wij snel inventariseren of er een functie open staat waarvan wij denken dat jij er geknipt voor bent.
   
 3. Als jij geïnteresseerd bent in de baan die we je aanbieden, dan regelen we een sollicitatie voor je, of helpen je om op de functie te solliciteren. Daarin gaan we erg ver: zo nodig begeleiden we je naar de sollicitatie om er zeker van te zijn dat jouw kwaliteiten naar voren komen in het sollicitatiegesprek.
   
 4. Wil een werkgever aan de slag met jou, maar moet de werkplek of de functie daarvoor aangepast worden? Wij sturen de werkgever, maar ook je toekomstige collega’s aan en helpen hen om jou een warm welkom te bieden en gebruik te maken van jouw talenten.
   
 5. Zo nodig begeleiden we jou en je werkgever langere tijd om jullie te helpen het beste uit je nieuwe baan te halen. Deze aanpak zorgt ervoor dat Pernu hoog scoort als het gaat om goede matches en tijdelijke of vaste werkverbanden en laag scoort op uitval.

Spreekt de aanpak van Pernu je aan? Meld je aan als werkzoeker!

Meld je aan

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist
Pernu gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.