Uren Inloggen Contact

Informatie opleidingen

Ben je aan het overwegen om jezelf verder te ontwikkelen? Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over de studeer mogelijkheden, de verschillende opleidingen en examens.

Pernu werkt samen met GoodHabitz

Iedere organisatie wil natuurlijk dat zijn of haar personeel met plezier naar het werk komt en daar optimaal presteert. Persoonlijke ontwikkeling draagt aan beide doelen bij. Hoe beter iemand zijn of haar kennis en prestaties, hoe beter hij/zij door zichzelf en anderen gewaardeerd wordt. Daarom stimuleren wij graag dat iedere medewerker van Pernu zich persoonlijk ontwikkelt en hebben we een samenwerking met GoodHabitz: één van de grootste aanbieders van online trainingen.

Voordat we de voordelen van online trainingen met je bespreken nemen we je eerst even mee naar Goodhabitz. Wat is GoodHabitz? GoodHabitz is een online trainingsplatform met een breed assortiment aan trainingen. Bij GoodHabitz vinden ze dat leren leuk moet zijn. Fun vormt dan ook de basis voor al hun online trainingen. Op die manier motiveren ze medewerkers om zichzelf te blijven ontwikkelen. Helemaal op eigen initiatief. Dat klinkt wel heel erg goed, toch?! En wat zijn dan de voordelen?

Voordelen van online trainingen

We hoeven je niet te vertellen dat ‘online werken’ en dus ‘online leren’ een enorme vlucht heeft genomen door de pandemie. Door het aanbod van online trainingen kunnen medewerkers zich tóch blijven ontwikkelen. En dat is hard nodig in deze snel veranderende tijden. Stilstaan is geen optie. Maar dat is niet het enige voordeel van online trainingen.

Je kan de training overal volgen

GoodHabitz is een aanbieder van online trainingen, gefocust op jouw persoonlijke vaardigheden. Een online training volg je in je eigen tijd en op jouw manier. Je kunt dus zelf bepalen wanneer, wat en hoe je leert. De stof is in een paar klikken op hun telefoon, laptop of tablet bereikbaar. Verder kun je zelf bepalen waar je de training gaat volgen: op kantoor, aan de eettafel, in het OV of zelfs op reis. Ook kun je zelf bepalen hoeveel en wanneer je tijd in de training steekt. Daarbij hoef je de trainingen niet in 1 keer af te ronden, waardoor ze goed met werk te combineren zijn.

Minder tijdsintensief

Een opleiding of cursus doen? “Nee, echt niet. Daar gaat te veel van mijn kostbare tijd inzitten.” Dat is een veel gehoorde uitspraak van werknemers. En dat schrikt dus veel personeel af om een training te volgen. En nu komt één van de grootste voordelen van online trainingen: tijdsbesparing. Online trainingen zijn in 9 van de 10 gevallen 40% tot 60% korter dan de ‘traditionele trainingen.

Eigen proces

Oké, online trainingen zijn dus echt overal en altijd beschikbaar. En daar zit dan ook meteen het volgende voordeel aan vast. Je werknemers hebben namelijk volledig de touwtjes in handen over het proces. Ze bepalen dus zelf het tempo. Is het deze week heel druk op werk of thuis? Geen probleem, dan kunnen ze de training gewoon een weekje opschuiven. Het grote voordeel hiervan is dat iemand niet onder druk wordt gezet.

Certificaat

Na het afronden van een training krijg je een mooi deelname certificaat. Het zijn geen vakopleidingen waarbij je een gecertificeerd diploma krijgt, maar met een deelname certificaat kun je wel altijd aantonen dat je de training gevolgd hebt.

Keuzestress? Doe de GoodScan!

Ga je met onze trainingen aan de slag, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je? Gelukkig hebben we daar iets op bedacht: de GoodScan! Deze laagdrempelige zelftest helpt je te ontdekken waar jouw kwaliteiten, interesses en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. Lees meer over de GoodScan!

Pernu werkt samen met de LOI

Een druk leven en jezelf ook nog blijven ontwikkelen? Dat vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Bij de LOI studeer je altijd op de meest flexibele manier, word je begeleid door topdocenten en haal je veelal een erkend diploma. Bepaal zelf hoeveel je studeert, wanneer je examen doet en welke begeleiding je nodig hebt. Zo is een opleiding prima te combineren met een baan en gezinsleven. Start vandaag en maak je ambities waar!

Studeer waar je wilt

Studeren kan overal. Ook thuis! Gewoon aan je eigen keukentafel bijvoorbeeld. Altijd met online begeleiding. Wil je liever klassikaal studeren? Pernu heeft een samenwerking met de LOI. Je studeert in een virtual classroom samen met andere studenten: thuis of waar je maar wilt. 

Bepaal zelf hoeveel uur je studeert

Heb je weinig tijd voor je opleiding of juist veel tijd? Jij bepaalt hoeveel uur je per week studeert. Handig als je snel klaar wilt zijn, maar ook als het wat langer mag duren.

''De HR recruiter van Pernu wees mij op de mogelijkheid om mijn HCCP certificering te halen, zodat ik als cateringmedewerker bij Defensie kon starten. Zo blij met deze kans! 

Studeer wanneer het jou uitkomt

Kies zelf wanneer je studeert. Alleen in het weekend, ’s avonds, bepaalde dagen in de week; jij bepaalt het. Wat je ook kiest, je docent staat voor je klaar. Wil je snel beginnen met de opleiding? Ook dat kan! Je bent niet gebonden aan een studieseizoen.

Alle begeleiding die je nodig hebt

Een opleiding volgen, doe je natuurlijk niet alleen. Je krijgt altijd online begeleiding van een ervaren docent met ruime ervaring in het werkveld van je opleiding. En kies je voor een klassikale opleiding, dan verzorgt dezelfde docent ook de bijeenkomsten in de klas en thuis via virtual classrooms.

Doe examen wanneer je er klaar voor bent

Heb je toegewerkt naar het examen en het geleerde vers in je geheugen? Bij de LOI kun je examen doen wanneer jij er klaar voor bent. Veelal op iedere werkdag en locaties door heel Nederland. Dat scheelt niet alleen een hoop herhalen en examenstress, het is ook handig inplannen rondom je werk en andere bezigheden.

Vind de opleiding die bij je past

Met 1.200 opleidingen grote kans dat de opleiding die jij ambieert ertussen zit. In vier korte stappen vind je jouw opleiding. Eerst nog meer lezen? Vraag dan hier een online studiegids naar keuze aan. Hierin staan alle opleidingen in je interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de studiegids binnen enkele minuten per e-mail. 

 

LOI Klassikaal

Bij LOI Klassikaal+ volg je om de 3 weken een bijeenkomst. Je ontmoet je docent en medestudenten de ene keer in de klas en de andere keer online via virtual classrooms. In de tussenliggende weken studeer je flexibel thuis en krijg je altijd online begeleiding.

  • Op locatie: ’s avonds of op vrijdag of zaterdag.
  • Online thuis: via virtual classrooms.
  • Professionele begeleiding in én buiten de klas.
  • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
  • Goed te combineren met werk en privéleven.

Met een klassikale opleiding van de LOI kies je voor het beste van twee werelden. De klassikale bijeenkomsten (op een locatie bij jou in de buurt of via virtual classrooms) garanderen een vast studieritme. In de tussenliggende weken profiteer je van maximale flexibiliteit. Zo is de opleiding goed te combineren met je baan en andere bezigheden.

Bij je opleiding krijg je online begeleiding door ervaren docenten uit het werkveld, maak je gebruik van slimme studietools en kies je vaak zelf wanneer je examen doet. Zo heb je dat erkende diploma snel op zak!

LOI thuis studeren

Flexibel thuis studeren? Dat is bij de LOI heel gewoon! Je studeert waar en wanneer je wilt, met helder geschreven lesmateriaal, een uitgebreide online leeromgeving en persoonlijke begeleiding van ervaren docenten. Examen doen kan vaak wanneer jij dat wilt. Zo behaal je snel een erkend diploma.

Beroepsgerichte opleidingen 1-6 maanden

Supersnel de benodigde kennis opdoen? Kies voor een beroepsgerichte opleiding van de LOI. Met deze korte beroepsgerichte opleidingen word je binnen een paar maanden doelgericht opgeleid in de gekozen richting. De kennis die je opdoet is direct toepasbaar in de praktijk.

De LOI biedt beroepscursussen in ruim 30 verschillende vakgebieden en bovendien heb je de keuze uit klassikaal of thuis studeren. Daarbij krijg je, ongeacht je keuze, van start tot diploma begeleiding van de beste docenten. En maakt een examen deel uit van de cursus, dan word je daar uitgebreid op voorbereid. Reken maar dat je het diploma haalt.

 

Heb je interesse in een opleiding van GoodHabitz of LOI? Neem dan contact op met onze HR-recruiter Imke van Atten. Zij kan jou aanmelden waarna je meteen aan de slag kan!

Ik wil graag meer weten over Pernu Power

Terug naar Pernu Power