Uren Inloggen Contact

Ons 15 jarig jubileum

Pernu door de jaren heen - van 2009 tot 2024

Pernu bestaat 15 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Op deze pagina nemen we je mee in Pernu door de jaren heen, leuke anekdotes, foto's uit de oude doos en alle mooie ontwikkelingen van ons 15-jarig bestaan. 

Pernu is in 2009 opgericht en hier begint dan ook het Pernu avontuur. We hebben Pernu Power opgericht, zijn een keer verhuisd, we zijn samenwerkingen aangegeaan met verschillende jobcoachbedrijven, we hebben grote keurmerken mogen ontvangen en raamovereenkomsten mogen tekenen met o.a. de Rijksoverheid. Benieuwd naar onze hele tijdlijn?

Bekijk hier de Pernu Tijdlijn

Agenda 15-jarig jubileum

2024 staat in het teken van ons 15-jarig jubileum. Dat gaan we natuurlijk feestelijk aanpakken! Via onze nieuwsbrieven en social media posts houden we je op de hoogte van onze jubileumactiviteiten. De volgende activiteiten zullen we speciaal voor het 15-jarig jubileum uitvoeren in 2024:

  • Gave webinar met inspirerende spreker speciaal voor onze opdrachtgevers
  • Een leuk presentje voor al onze medewerkers....
  • Aandacht en donatie aan Stichting Hoormij
  • Heel veel leuke Pernu verhalen uit de oude doos en nieuwsbrieven met Pernu weetjes!

Lees hier alle Jubileum blogs

Het verhaal van Pernu van 2009 tot 2024

Op 1 februari 2024 bestaat Pernu 15 jaar. Wat als klein uitzendbureau’tje begon, is uitgegroeid tot dé landelijke specialist in het werven, detacheren, opleiden en begeleiden van mensen met een arbeidsbeperking. Zoals Pernu is er geen ander. Lees hier ons verhaal.

Lees ons verhaal

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist