Uren Inloggen Contact

Pernu: professionals in food recruitment

Pernu ontzorgt u volledig

Pernu is een recruitment expert voor de foodbranche en specialist in het bemiddelen tussen werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt (wajong / doelgroepenregister) en werkgevers die op een positieve manier invulling willen geven aan de participatiewet.

Voor onze opdrachtgevers in de foodbranche lossen wij vacatures op binnen diverse functiegebieden; Kwaliteit, Productie, Administratie, Supply Chain, Laboratorium en Sales. Daarbij richten we ons op posities van mbo- tot en met wo-niveau.

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers is een belangrijke drijfveer in ons werk. Bij ons geen standaard verhaal, maar een gewogen inschatting van de geschiktheid van de professional voor uw organisatie. Wij staan voor persoonlijke aandacht en maatwerk.

Onze werkwijze   Referenties

No cure, no pay

Als u besluit een opdracht uit te zetten bij Pernu op basis van detachering gaan wij voor u op zoek naar dé geschikte foodprofessional op basis van ons 'no cure, no pay'-principe.

De professional treedt na een proefplaatsing in dienst bij Pernu. Voor u biedt dit de mogelijkheid om de professional na één jaar detachering kosteloos over te nemen. Bijkomend voordeel is dat u de maximale flexibiliteit benut om flexibel in te lenen voor een periode tot zeker 4 jaar.

Zet nu jouw opdracht uit op basis van detachering! Ben je benieuwd naar wat wij concreet voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op   Veelgestelde vragen

VERDER PRATEN OVER SAMENWERKING MET PERNU?

Neem contact op