Uren Inloggen

Werkzoekend

100% op je plek zitten

Een baan waar je helemaal op je plek zit. Daar droom je toch van? Bij Pernu doen we er alles aan om dat voor jou mogelijk te maken. Want wij geloven dat iedereen recht heeft op betaald werk en gelijke kansen, óók als je in het doelgroepregister zit.

Pernu heeft daarom veel unieke banen beschikbaar voor zowel laaggeschoolde als hoogopgeleide werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De aanpak van Pernu kenmerkt zich door persoonlijke aandacht én maatwerk. We gaan dus niet voor snel succes, maar voor een baan die je ook vol kunt houden.

We bieden je daarom goede begeleiding, geven ruimte aan jouw talent en hebben begrip voor de dingen waar je minder goed in bent.

Onze vacatures  Open sollicitatie

Waarom solliciteren bij Pernu?

  1. Solliciteren bij Pernu is altijd een goed idee, omdat we starten met een MBTI-test. Deze test laat zien waar je goed in bent en welke banen en werkzaamheden dus bij jou zouden passen. De resultaten mag je meenemen, of je nou via ons aan de slag gaat of niet.
  2. Ga je via Pernu aan het werk? Dan bieden wij je bovendien volop mogelijkheden om door te groeien via ons unieke Pernu Power-opleidingsprogramma. Zo ontwikkel je vaardigheden die je nog niet had en voeg je waarde toe aan je CV.
  3. Tenslotte zorgen wij ervoor dat niet alleen jij, maar ook je werkgever goed gecoached wordt als het gaat om hoe hij of zij het best met jou om kan gaan. We blijven dus voor langere tijd betrokken en helpen je om er iets moois te maken!

Referenties Solicitatietips 

Onze mensen

Laatste vacatures

Job Banner

Logistiek medewerker bij Hoppenbrouwers Techniek (doelgroepregister)

Heb jij affiniteit met techniek, steek je graag de handen uit de mouwen, heb je een rijbewijs B en lijkt het jou leuk om bij Hoppenbrouwers Techniek in Breda aan de slag te gaan? Heb je nu een...
Breda

Servicemedewerker Interieurbeplanting (doelgroepregister)

Heb je affiniteit met groen en ben je servicegericht? Heb je nu een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan bieden wij jou nu de mooie...
Amsterdam

Assistent Accountant in Breda (doelgroepregister)

Vind jij het leuk om met cijfers bezig te zijn? En sta jij bekend als een Pietje Precies? Dan hebben wij een leuke functie voor jou als Assistent Accountant bij Confidon in Breda!
Breda

Transporteur Luchtkanalen bij PRo-61 (doelgroepenregister)

Ben jij op zoek naar fysiek werk in plaats altijd maar met je hoofd bezig te moeten zijn? En vind jij het leuk om steeds op afwisselende locaties aan het werk te zijn? En heb je een Wajong...
Nederland

Administratief Medewerker Belastingdienst Switch Utrecht (Doelgroepregister)

Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? Dan hebben we een mooie baan voor jou als Administratief Medewerker bij de Belastingdienst in Utrecht!
Utrecht

Administratief medewerker Belastingdienst Switch Den Haag (doelgroepregister)

Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? Heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? En wil jij een carrière bij de...
Den Haag

Enkele van onze opdrachtgevers

Wat onze werknemers zeggen

Philip Schopen

Dienst Justitiële Inrichtingen

‘‘Ik krijg veel waardering binnen mijn werk. Ik werk met hele aardige en behulpzame collega’s. Als een keer iets niet lukt, dan is dat helemaal niet erg. Mijn collega’s accepteren mij zoals ik ben en helpen me waar nodig.” Lees meer…

Alle referenties

Nila Struik

Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie

"Momenteel heb ik een jobcoach die ervaring heeft in het werken met een auditieve beperking. De jobcoach kan dan samen met de werkgever en werknemer kijken wat er goed gaat en wat niet goed gaat. Openheid en duidelijkheid zodat verwachtingen helder zijn vind ik prettig. Ook kijkt de jobcoach mee naar eventuele verbeterpunten, ontwikkelmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Dit geeft mij het gevoel dat ik er niet alleen voor sta."

Alle referenties

Recente artikelen

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist

Wat betekent de participatiewet voor mij als werkgever?

De Participatiewet moet ervoor zorgen dat meer mensen met een ziekte of handicap een baan vinden. Als werkgever heeft u daarin een actieve rol. Bijvoorbeeld door te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie.

Betekenis participatiewet voor werkgevers

Wat is de Wet Banenafspraak en voor wie is deze?

Afgesproken is dat het bedrijfsleven zich garant stelt voor 100.000 extra banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wel tot 2026. Daarnaast stelt ook de overheid zich garant voor extra banen: 25.000 banen die voor 2024 moeten zijn gerealiseerd. In totaal gaat de Wet banenafspraak dus over 125.000 extra banen en wel vanaf de peildatum van 1 januari 2013.

In de Banenafspraak geven we kansen aan:

  • mensen die onder de Participatiewet vallen en niet zelfstandig 100 procent van het minimumloon kunnen verdienen;
  • mensen met een Wsw-indicatie;
  • Wajongers met arbeidsvermogen;
  • mensen met een WIW- of ID-baan.

De mensen om wie het gaat, staan in het doelgroepregister. Het UWV beheert dit register.

Pernu gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.