Uren Inloggen Contact

Certificeringen

Pernu is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en bij verschillende keurmerken. Zo hebben we het SNA-keurmerk, het PSO 30+ keurmerk, het SDG-predikaat en de NBBU- certificering.

SNA-keurmerk

Het SNA-keurmerk is hét keurmerk voor de uitzend- en payroll branche. SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. Deze stichting geeft het keurmerk af aan uitzend- en payroll bedrijven die voldoen aan de NEN 4400-1 normering. Alle bedrijven die dit keurmerk krijgen worden opgenomen in het SNA register. Pernu beschikt uiteraard over dit keurmerk. Lees hier meer over het SNA-keurmerk. 

PSO 30+ keurmerk

De PSO 30+ certificering betekent dat Pernu zich voortaan PSO-bedrijf mag noemen: een beloning voor onze inspanningen om mensen met diverse achtergronden en mogelijkheden te ondersteunen bij het betreden van de arbeidsmarkt.

Pernu levert volgens PSO Nederland op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen. We maken werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusief werkgeverschap. Lees hier meer over de PSO 30+ certificering. 

NBBU keurmerk

Pernu is aangesloten bij de NBBU. Een brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Zo proberen wij een goede en betrouwbare, professionele werkgever te zijn en een aantrekkelijke aanbieder van personeel voor opdrachtgevers. Lees hier meer over het NBBU-keurmerk. 

SDG-predikaat

Pernu het Sustainable Development Goals -predikaat in handen mogen nemen! De Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Ze zijn een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. SDG Nederland is het netwerk van iedereen die in ons land aan de doelen wil bijdragen. De organisatie van SDG was zeer te spreken over Pernu en sprak de volgende woorden uit: ‘Ik wil graag de waarde van Pernu onder de aandacht brengen, een organisatie die zich inzet voor het matchen van werkgevers en werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Pernu heeft bewezen een succesformule te zijn in het bevorderen van inclusieve arbeidsmarkten en het verbeteren van het leven van mensen die anders mogelijk in armoede en uitsluiting zouden blijven. Lees hier meer over het behalen van het SDG-predikaat. 

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist