Uren Inloggen Contact

Kies je opleiding

Wil je weten welke beroepsgerichte cursussen het beste aansluiten bij jouw voorkeuren, functie en ambities? Binnen drie stappen weet je het! Vind je cursus in 3 stappen

Aan wat voor opleidingen moet je denken?


Microsoft Office - Basis
In veel functies is basiskennis van Office een vereiste. Er wordt van je verwacht dat je over actuele kennis van Microsoft Office beschikt. Met de cursus Microsoft Office – Basis doe je basiskennis en vaardigheden op én je leert de functies gebruiken. Zo krijg je door één cursus kennis over de meest gebruikte Office-programma’s. Deze cursus omvat zes verplichte modules: Computer basiskennis, Digiveiligheid, Internet en MS Outlook, Word, Excel en Powerpoint.

Persoonlijke ontwikkeling 
Loop je privé of zakelijk regelmatig tegen dezelfde dingen aan? Denk aan perfectionisme, faalangst, geen nee kunnen zeggen tegen collega’s of onzekerheid in je relatie. En zou je hier meer inzicht in willen krijgen zodat je aan je ontwikkeling kunt werken? Dan is de praktijkgerichte cursus Persoonlijke ontwikkeling een goede keuze.

Tijdens deze cursus neem je jezelf én je leven onder de loep. Hoe komt het dat je regelmatig tegen dezelfde dingen aanloopt? En hoe kun je daar verandering in brengen? Waarom maak je de keuzes die je maakt? Zit je lekker in je vel? Ben je gelukkig in je werk? En wat is daar eigenlijk voor nodig? Ook het omgaan met financiën komt aan bod.

Het doel van deze cursus is het aanleren van vaardigheden met betrekking tot zelfinzicht en zelfreflectie. Daarnaast ga je aan de slag met het ontwikkelen van meer inzicht in de drijfveren van je persoonlijke, relationele of professionele leven. Na afloop van deze cursus heb je inzicht in je eigen kernwaarden en competenties en sta je sterker in het leven.

Visual C#
Kun je werken met Visual C#, dan is dat een grote pré op de arbeidsmarkt. Visual C# is een van de populairste programmeertalen. Dus voor wie wil doorgroeien in de ICT, biedt kennis van en vaardigheid in Visual C# veel extra kansen.

Visual C# is een door Microsoft ontwikkelde, objectgeoriënteerde programmeertaal die wordt gebruikt in grote enterprise (web)applicaties die in een .NET-framework worden ontwikkeld. C# combineert de kracht en flexibiliteit van C++ en de eenvoud van Visual Basic.

De cursus Visual C# van de LOI is een uitstekende keuze voor iedereen die zich wil specialiseren in deze veelgevraagde programmeertaal. Met deze cursus word je zeer praktijkgericht opgeleid tot professional op het gebied van Visual C#. Zet je behaalde certificaat op je cv en deuren gaan voor je open!

Beroepsgericht certificeren

VCA Basisveiligheid (B-VCA) 1- daagse - werk je dagelijks volgens de VCA-richtlijnen? Dan is deze training zeer geschikt voor jou. Je leert alles over Arbo wetgeving, gevaarlijke stoffen en etikettering en brand- en explosiegevaar. Ook leer je werken in een besloten ruimte, werken op hoogte en met persoonlijke beschermingsmiddelen, klik op deze link voor meer informatie.

Vorkheftruckcertificaat - de heftruck basiscursus is geschikt voor iedereen die heftruckchauffeur wilt worden. Maar ook voor heftruckbestuurders met slechts weinig ervaring is deze heftruck basiscursus de beste manier om te worden opgeleid tot een veilige en capabele bestuurder. Iedereen die binnen de organisatie de wens of de noodzaak heeft om een heftruck te besturen, kan dus de cursus volgen.

Leer alles over HACCP, hygiëne en voedselveiligheid - wil je graag alles leren over voedselveiligheid en alle instructies krijgen zodat jouw gasten niet ziek worden? Leren in je eigen tijd en zelf bepalen wanneer je de cursus volgt? Volg dan deze HACCP Online videotraining! Alle instructies die in de Hygiënecode voor de Horeca staan worden in deze videotraining uitgelegd, zodat jij weet hoe je deze moet toepassen in de praktijk, met hele leuke en simpele voorbeelden!

Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) - dé opleiding om zelfstandig een boekhouding te leren voeren voor kleine bedrijven en organisaties. Je krijgt inzicht in boekhoudkundige en bedrijfseconomische processen. Bij succesvolle afronding ben je in het bezit van het meest gevraagde diploma van Nederland. Kijk hier voor meer informatie

Medische Basiskennis - tijdens de cursus Medische basiskennis bepaal je zelf welke modules je wilt volgen. Wil je meer weten over hoe het menselijk lichaam in elkaar zit? Of wil je juist dieper ingaan op vocabulaire medische begrippen? Je kunt er ook voor kiezen om meer te leren over de organisatie van de gezondheidszorg in Nederland, het sociale stelsel, wetgeving op het gebied van zorg en medicijnverstrekking of een combinatie van deze onderwerpen.

Je hebt de keuze uit vijf verschillende modules en je bepaalt zelf welke modules je volgt. Hierdoor kun je deze cursus perfect afstemmen op jouw wensen en behoeften. Bekijk deze pagina voor meer informatie. 

Op alle fronten erkend

Een opleiding volgen voor je werk of carrière, heeft vooral zin als je daarmee een diploma haalt dat waardevol is en door het bedrijfsleven gewaardeerd wordt. Kwaliteit leveren en waar mogelijk opleiden voor erkende diploma’s, is dan ook altijd het vertrekpunt van de opleidingsinstituten waar Pernu mee samenwerkt.

Met resultaat: de opleidingen zijn zover van toepassing op alle fronten erkend door de overheid en veelal ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende exameninstanties en brancheorganisaties, waardoor de kwaliteit van het diploma meteen herkend wordt.

  • Alle volledige MBO- opleidingen zijn erkend door het ministerie van OCW
  • NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleidingen

 

Wil je deelnemen of heb je interesse neem dan contact op met:

IK WIL GRAAG MEER WETEN OVER PERNU POWER

Terug naar Pernu Power