Uren Inloggen Contact

SDG-predikaat

Op 25 september heeft Pernu het Sustainable Development Goals -predikaat in handen mogen nemen! De Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Ze zijn een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. SDG Nederland is het netwerk van iedereen die in ons land aan de doelen wil bijdragen.

SDG Action Day

De SDG Action Day vindt jaarlijks plaats op of rond 25 september en is hét Nederlandse evenement over de Sustainable Development Goals. Deelnemers krijgen inzicht in waar we staan met de SDG’s, welke doelen extra aandacht vragen en hoe we gezamenlijk extra stappen kunnen zetten om deze dichterbij te brengen.

Vier belangrijke pijlers

Pernu ontvangt het SGD-predikaat met betrekking tot vier belangrijke pijlers

Pernu kreeg het predikaat uitgereikt omdat we o.a. bijdragen aan:

1. SDG 1 - Geen Armoede: Pernu biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen om uit armoede te komen door passende werkgelegenheid te bieden.

2. SDG 4 - Kwaliteitsonderwijs: Pernu’s persoonlijke begeleiding draagt bij aan de verbetering van onderwijskwaliteit en vaardighedenontwikkeling voor hun doelgroep.

3. SDG 8 - Waardig Werk en Economische Groei: Pernu bevordert waardig werk en economische groei door werkgevers en werknemers te helpen floreren in hun samenwerking.

4. SDG 10 - Ongelijkheid Verminderen: Pernu creëert gelijke kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, wat bijdraagt aan het verminderen van sociale ongelijkheid.

Tot slot wil de organisatie van SDG nog benadrukken: ‘Pernu is een voorbeeld van hoe een organisatie met de juiste filosofie en inzet een positieve impact kan hebben op onze samenleving en kan bijdragen aan het verwezenlijken van de SDG's.’

Het hele artikel over het behalen van het SDG-predikaat lees je hier

 

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist