Uren Inloggen Contact

Carola Wiedijk

Maatschappelijke waarde verdient een plek op onze arbeidsmarkt.

Carola Wiedijk

Accountmanager

Door bewust te kiezen voor inclusie streven we naar gelijke kansen en rechtvaardigheid. Vanuit die overtuiging maakt Carola het haar missie om voor zoveel mogelijk bedrijven de drempel naar inclusief ondernemen te verkleinen. Iedereen, met ieder zijn/ haar unieke talent, verdient een plek op onze arbeidsmarkt. Haar aanpak kenmerkt zich door: ‘doen waar je in gelooft en van daaruit handelen’, authenticiteit, creativiteit, transparantie en openheid.

Haar drijfveren zijn ontstaan in de 20 jaar die zij werkzaam was in de zorgsector en de HR, die combinatie en het feit dat zij de zorg droeg voor haar meervoudig gehandicapte zoontje, maken dat zij zich wil inzetten voor een inclusievere samenleving waarin iedereen erbij hoort en als volwaardig wordt gezien.

Binnen Pernu voelt Carola zich helemaal op haar plek! Een open en informele werksfeer met korte lijntjes en ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Waar collega’s altijd voor elkaar klaarstaan, zij het om elkaar te voorzien van tips en adviezen of om samen te lachen  op de vrijdagmiddagborrel, dit maakt het werken dagelijks tot een feestje!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist