Uren Inloggen Contact

Uitzendbureau voor mensen met een beperking

Heb je een beperking die het voor jou moeilijk maakt om werk te vinden? Of ben je als werkgever op zoek naar een uitzendbureau die werknemers met een beperking kan detacheren binnen jouw bedrijf? Dan ben je bij Pernu aan het goede adres.

Pernu is al meer dan 15 jaar een uitzendbureau voor mensen met een beperking. Wij zijn dagelijks op zoek naar mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, maar graag aan de slag willen in een leuke, uitdagende baan.

Pernu matcht mensen met een beperking met werkgevers die een participatiebaan  beschikbaar hebben. Is er een goede match? Dan detacheert Pernu de werknemer met een beperking minimaal een half jaar, waarna de werkgever de werknemer eventueel kosteloos over kan nemen.

Ik heb een beperking en ben op zoek naar een uitzendbureau voor mensen met een beperking

Zoek niet verder! Pernu heeft ruime ervaring met het matchen en detacheren van mensen met een beperking. Wij hebben elke maand leuke vacatures open staan voor uitdagende functies in het hele land. We hebben banen op elk niveau en in elke sector. Bekijk snel onze vacatures!

Bekijk alle vacatures

Staat er geen baan tussen die jou interesseert? Schrijf je dan in als werkzoekende bij Pernu of meld je aan voor onze mailinglist. Wij nemen dan contact met je op als er wél een vacature beschikbaar komt die voldoet aan jouw wensenlijstje.

Schrijf je in

Ik ben een werkgever en op zoek naar een uitzendbureau voor mensen met een beperking

Wil jij als werkgever iemand met afstand tot de arbeidsmarkt in dienst nemen, maar liever niet alle risico’s dragen? Zoek dan niet verder! Pernu werft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en detacheert die, zodat je als werkgever geen enkel risico loopt.

Wij regelen alle benodigde subsidies en helpen je bij het aanpassen van de werkplek. We detacheren de werknemer en zorgen voor deskundige en professionele begeleiding. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om te voldoen aan de quotumnorm!

Bekijk hoe wij werken

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist