Uren Inloggen Contact
Zoekresultaten verfijnen
Filter

Defensie

Ben jij Wajonger, of sta je in het Doelgroepregister? Pernu heeft diverse vacatures bij Defensie door heel Nederland. Kijk snel!

Werken bij Defensie is samen een bijdrage leveren aan vrede en veiligheid in Nederland en daarbuiten. Het ministerie bestaat uit de Marine, Luchtmacht, Landmacht, Marechaussee, ondersteuningscommando (DOSCO), Materiële organisatie (DMO) en de Bestuursstaf. Defensie komt op voor anderen en helpt bij rampen. Als jij bij Defensie komt te werken, werk je hieraan mee!

Defensie vacatures

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Militair Revalidatiecentrum

Defensie heeft ook een Militair Revalidatiecentrum Aardenburg (MRC), dit is het behandel- en expertisecentrum van defensie op het gebied van revalidatiezorg en orthopedische hulpmiddelen. Het MRC zorgt voor excellente revalidatiezorg voor militairen en burgers.

Het KPU-bedrijf

Het KPU-bedrijf, het Kleding- en Persoonsgebonden Uitrustingsbedrijf zorgt voor de kleding en spullen voor de militairen van Defensie. Het KPU-bedrijf is een onderdeel van de Directie Wapensystemen & Bedrijven. Het KPU-bedrijf heeft een grote loods in Soesterberg waar de kleding van alle militairen van Defensie wordt verzorgd en ligt opgeslagen. De Medewerkers van het Kleding- en Persoonsgebonden Uitrusting Bedrijf, verzamelen de kleding en zorgen wanneer een militair op uitzending gaat, dat de militair de spullen krijgt die nodig is om zijn missie uit te kunnen voeren.

Meer weten over de werkzaamheden bij het KPU-bedrijf en hoe onze medewerkers het bedrijf ervaren? Lees onze blog
of bekijk de video!


Werken bij Defensie = persoonlijke groei

Defensie is een bijzondere werkgever en investeert graag in jouw toekomst. Bij Defensie krijg je veel mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en de begeleiding die je daarbij helpt. Je krijgt alle benodigde vakkennis en je kan verschillende opleidingen en cursussen volgen, dat een bijdrage kan leveren aan jouw groei zakelijk, maar ook persoonlijk.

Pernu als specialist voor functies bij Defensie

Pernu heeft van Defensie de opdracht gekregen om werknemers te werven voor verschillende functies door het land. Vind je een vacature die bij je past, dan word je gedetacheerd vanuit Pernu. Je profiteert van de arbeidsvoorwaarden bij Defensie en je krijgt de begeleiding en kennis die je nodig hebt van Pernu. Bevalt het de opdrachtgever en jou na een jaar werken? Dan is het mogelijk om een vaste aanstelling te krijgen.

Wil je graag werken bij Defensie? Schrijf je in als werkzoeker en wij bellen jou als er een functie bij Defensie beschikbaar is.

Schrijf je in   Andere Wajong vacatures

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist