Home > Over ons
Recente Vacatures
DJI Ministerie van Justitie
inTer Peel
Raad van State
inDen Haag
Belastingdienst
inAmsterdam
Donkergroen
inEindhoven

Over Pernu

Pernu is een gespecialiseerd detachering en werving en selectiebureau. Werkgevers helpen wij om nieuwe kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt te vinden en te behouden. Werkzoekenden helpen wij door juist die baan te vinden die helemaal bij hen past, dit door aandacht en maatwerk!

Hoe het begon

Pernu werd in maart 2009 opgericht op initiatief van Pieter Raven en Wijnand Groen. Regelgeving gaf langzamerhand meer mogelijkheden en stimulering om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te laten gaan werken en te participeren in de reguliere arbeidsmarkt. Echter: ondanks de goede wil van werkgevers lukte het kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt maar zelden om met succes een baan te vinden en te behouden.

Door de kennis van de arbeidsmarkt en de ervaring van het matchen van werkgevers en werknemers te koppelen, dit gecombineerd met kennis van complexe problematiek, ontstond er een succesformule.

Van meet af aan lukt het Pernu beter dan menig ander werving- en selectiebureau om voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende baan te vinden. Bovendien zorgt Pernu door de intensieve persoonlijke begeleiding ervoor dat de nieuwe werknemers die baan bleven behouden.

Filosofie

Pernu gelooft dat elke kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt gebaat is bij oprechte aandacht en een persoonlijke aanpak. Elke bemiddeling is bij Pernu dus exclusief en maatwerk.

"Pernu gelooft dat elke kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt recht heeft op oprechte aandacht en een persoonlijke aanpak."

Het gaat er Pernu niet om enkel en alleen de juiste kandidaat aan de juiste werkgever te koppelen: Pernu wil graag dat werkgever en werknemer zich voor langere tijd aan elkaar verbinden. Wij doen er dus alles aan om er ook na de bemiddeling voor te zorgen dat werknemers "op de goede plek zitten" en dat werkgevers tevreden over hen kunnen zijn.

Werkgevers

Voor een werkgever betekent Pernu inschakelen dat wij binnen korte tijd met geschikte kandidaten komen. Deze kandidaten zijn door ons met zorg uitgekozen. Wij onderscheiden ons doordat wij onze kandidaten echt kennen: we weten precies wat u met hen in huis haalt en zijn daar ook eerlijk over.

Gaat een van onze kandidaten voor u aan de slag? Dan begeleiden wij uw nieuwe werknemer zo nodig voor langere tijd, zodat we er zeker van zijn dat hij of zij zijn draai in uw organisatie vindt en optimaal kan floreren binnen de taken die u hem of haar toebedeeld. Daarnaast kunt u uw nieuwe werknemer ook via Pernu in dienst nemen: Pernu fungeert dan als detacheerder of uitzendbureau.

Meer info werkgevers

Werkzoekers

Ben jij op zoek naar een baan waarin je helemaal op je plek zit? Schakel dan Pernu in! Bij Pernu vindt je een luisterend oor voor jouw wensen en mogelijkheden. Samen gaan we op zoek naar waar jij goed in bent. 

Onze gedreven medewerkers rusten niet voor ze voor jou de ideale baan gevonden hebben. Onze matches zijn doorgaans zeer succesvol, vooral omdat we voor kwaliteit gaan en altijd maatwerk leveren.

Meer info werkzoekers

Pernu gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.