Uren Inloggen Contact

Wie zijn wij?

Pernu is een gespecialiseerd detachering en werving en selectiebureau. Werkgevers helpen wij om nieuwe kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt te vinden en te behouden. Werkzoekenden helpen wij door juist die baan te vinden die helemaal bij hen past, dit door aandacht en maatwerk!

Hoe het begon

Pernu werd in maart 2009 opgericht mede op initiatief van Pieter Raven. Regelgeving gaf langzamerhand meer mogelijkheden en stimulering om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te laten gaan werken en te participeren in de reguliere arbeidsmarkt. Echter: ondanks de goede wil van werkgevers lukte het kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt maar zelden om met succes een baan te vinden en te behouden.

Door de kennis van de arbeidsmarkt en de ervaring van het matchen van werkgevers en werknemers te koppelen, gecombineerd met kennis van complexe problematiek, ontstond er een succesformule.

Van meet af aan lukt het Pernu beter dan menig ander werving- en selectiebureau om voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende baan te vinden. Bovendien zorgt Pernu door de intensieve persoonlijke begeleiding ervoor dat de nieuwe werknemers die baan bleven behouden.

Filosofie

Pernu gelooft dat elke kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt gebaat is bij oprechte aandacht en een persoonlijke aanpak. Elke bemiddeling is bij Pernu dus exclusief en maatwerk.

Pernu gelooft dat elke kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt recht heeft op oprechte aandacht en een persoonlijke aanpak.

Het gaat er Pernu niet om enkel en alleen de juiste kandidaat aan de juiste werkgever te koppelen: Pernu wil graag dat werkgever en werknemer zich voor langere tijd aan elkaar verbinden. Wij doen er dus alles aan om er ook na de bemiddeling voor te zorgen dat werknemers "op de goede plek zitten" en dat werkgevers tevreden over hen kunnen zijn.

Werkgevers

Voor een werkgever betekent Pernu inschakelen dat wij binnen korte tijd met geschikte kandidaten komen. Deze kandidaten zijn door ons met zorg uitgekozen. Wij onderscheiden ons doordat wij onze kandidaten echt kennen: we weten precies wat u met hen in huis haalt en zijn daar ook eerlijk over.

Gaat één van onze kandidaten voor u aan de slag? Dan begeleiden wij uw nieuwe werknemer zo nodig voor langere tijd, zodat we er zeker van zijn dat hij of zij zijn draai in uw organisatie vindt en optimaal kan floreren binnen de taken die u hem of haar toebedeeld.

MEER INFO WERKGEVERS

Werkzoekend

Ben jij op zoek naar een baan waarin je helemaal op je plek zit? Schakel dan Pernu in! Bij Pernu vind je een luisterend oor voor jouw wensen en mogelijkheden. Samen gaan we op zoek naar waar jij goed in bent. 

Onze gedreven medewerkers rusten niet voor ze voor jou de ideale baan gevonden hebben. Onze matches zijn doorgaans zeer succesvol, vooral omdat we voor kwaliteit gaan en altijd maatwerk leveren.

MEER INFO WERKZOEKEND

 

 

Onze mensen

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist
PernU B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en zowel vacatures als advertenties af te stemmen op je persoonlijk interesses. Meer weten?