Uren Inloggen Contact

Wie zijn wij?

Pernu is een gespecialiseerd detachering en werving en selectiebureau. Werkgevers helpen wij om nieuwe kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt te vinden en te behouden. Werkzoekenden helpen wij door juist die baan te vinden die helemaal bij hen past, dit door aandacht en maatwerk!

Hoe het begon

Pernu werd in maart 2009 opgericht mede op initiatief van Pieter Raven. Regelgeving gaf langzamerhand meer mogelijkheden en stimulering om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te laten gaan werken en te participeren in de reguliere arbeidsmarkt. Echter: ondanks de goede wil van werkgevers lukte het kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt maar zelden om met succes een baan te vinden en te behouden.

Door de kennis van de arbeidsmarkt en de ervaring van het matchen van werkgevers en werknemers te koppelen, gecombineerd met kennis van complexe problematiek, ontstond er een succesformule.

Van meet af aan lukt het Pernu beter dan menig ander werving- en selectiebureau om voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende baan te vinden. Bovendien zorgt Pernu door de intensieve persoonlijke begeleiding ervoor dat de nieuwe werknemers die baan bleven behouden.

Lees ons hele verhaal