Home > Over ons
Recente Vacatures
DJI Ministerie van Justitie
inDen Haag
Sg Spieringshoek
inSchiedam
Defensie
inSchaarsbergen
P-Direkt
inDen Haag

Over Pernu

Pernu is een detachering-, uitzend-, en werving & selectiebureau, gevestigd in Zeist. Werkgevers helpt Pernu om nieuwe werknemers te vinden en te behouden. Werkzoekers helpt Pernu de baan te vinden die helemaal bij hen past.

Wij matchen werkzoekers en werkgevers in de regio Utrecht, Amersfoort en Hilversum (Pernu Werkt). In heel Nederland is Pernu actief als specialist in het bemiddelen van werkzoekers met een afstand tot de arbeidsmarkt, of zij nu afkomstig zijn uit de Wajong, de WIA of al langere tijd werkeloos zijn (Pernu Werkt Anders).

Hoe het begon

Pernu startte in maart 2009 op initiatief van de ervaren detacheerder Pieter Raven en zorgprofessional Wijnand Groen. Wetgeving dwong mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt steeds vaker om te gaan solliciteren. Echter: ondanks de goede wil van werkgevers lukte het werkzoekers met een afstand tot de arbeidsmarkt maar zelden om met succes een baan te vinden en te behouden.

In Pernu werden de kennis van de arbeidsmarkt en de ervaring van het matchen van werkgevers en werkzoekers gekoppeld aan een diepgaande kennis van complexe problematiek. Dat bleek een gouden formule.

Van meet af aan lukt het Pernu beter dan menig ander werving- en selectiebureau om voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een goede baan te vinden. Bovendien zorgde Pernu door persoonlijke begeleiding ervoor dat de nieuwe werknemers die baan bleven bleven behouden.

Filosofie

Pernu gelooft dat elke werkzoeker, of hij of zij nu een afstand tot de arbeidsmarkt heeft of niet, gebaat is bij oprechte aandacht en een persoonlijke aanpak. Elke bemiddeling is bij Pernu dus exclusief en maatwerk.

"Pernu gelooft dat elke werkzoeker recht heeft op oprechte aandacht en een persoonlijke aanpak."

Het gaat er Pernu niet om om enkel en alleen de juiste werkzoeker aan de juiste werknemer te koppelen: Pernu wil graag dat werkgever en werknemer zich voor langere tijd aan elkaar verbinden. Wij doen er dus alles aan om er ook na de bemiddeling voor te zorgen dat werknemers "op de goede plek zitten" en dat werkgevers tevreden over hen kunnen ziijn.

Werkgevers

Voor een werkgever betekent Pernu inschakelen dat wij binnen korte tijd met geschikte kandidaten komen. Deze kandidaten zijn door ons met zorg uitgekozen. Wij onderscheiden ons doordat wij onze kandidaten echt kennen: we weten precies wat u met hen in huis haalt en zijn daar ook eerlijk over.

Gaat een van onze kandidaten voor u aan de slag? Dan begeleiden wij uw nieuwe werknemer zo nodig voor langere tijd, zodat we er zeker van zijn dat hij of zij zijn draai in uw organisatie vindt en optimaal kan floreren binnen de taken die u hem of haar toebedeeld. Daarnaast kunt u uw nieuwe werknemer ook via Pernu in dienst nemen: Pernu fungeert dan als detacheerder of uitzendbureau.

Meer info werkgevers

Werkzoekers

Ben jij op zoek naar een baan waarin je helemaal op je plek zit? Schakel dan Pernu in! Bij Pernu vindt je een luisterend oor voor jouw wensen en mogelijkheden. Samen gaan we op zoek naar waar jij goed in bent. 

Onze gedreven medewerkers rusten niet voor ze voor jou de ideale baan gevonden hebben. Onze matches zijn doorgaans zeer succesvol, vooral omdat we voor kwaliteit gaan en altijd maatwerk leveren.

Meer info werkzoekers

Pernu gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.