Uren Inloggen Contact

Rachel Vermaas

The things you are passionate about are not random. They are your calling (Fabienne Fredrickson)

Rachel Vermaas

HR-recruiter

Als HR-recruiter is het Rachel’s missie om ervoor te zorgen dat een diagnose niet leidt tot stigma in de maatschappij. We zijn allemaal een uniek individu met zijn/haar eigen talenten. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat iedereen een plekje binnen de maatschappij heeft.

Rachel heeft eerder ervaring opgedaan in de recruitment en uitzendbranche maar merkte dat ze haar persoonlijke waarden niet kon uiten in haar werkzaamheden. Ze wou graag een echte bijdrage leveren aan de maatschappij.

De opleiding Toegepaste Psychologie (arbeid- en organisatiepsychologie) sluit erg mooi aan op haar functie als HR-recruiter. En door haar ervaring als familie-ervaringskundige, op het gebied van autisme, heeft ze van dichtbij meegemaakt wat voor impact dit kan hebben op allerlei levensgebieden.

Rachel is van mening dat wij allemaal wat van elkaar kunnen leren. Draai het eens om en kijk eens wat jij van hen kan leren. Een andere kijk is niet vreemd, simpelweg een andere kijk.

Bij Pernu kan Rachel haar persoonlijke waarden, kennis en ervaring combineren met haar missie. Werk is immers niet alleen een middel om inkomen te vergaren en kan veel positieve effecten hebben!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist