Uren Inloggen Contact

Autisme en werken

Welkom bij Pernu! Wij zijn een werving- en detacheringbureau voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geloven in goede banen, waarin jij  de kans krijgt om te bloeien en te groeien, ongeacht je achtergrond, vaardigheden of uitdagingen.

Een van de gebieden waar we ons specifiek op richten, is het ondersteunen van mensen met autisme bij het vinden van zinvol werk. Ontdek hier hoe we mensen met autisme helpen om hun potentieel te realiseren op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze Autisme Vacatures
 

Veelgestelde vragen over 'Autisme en werken'

Hoe beïnvloed autisme werk?

Autisme, ook wel autismespectrumstoornis (ASS) genoemd, is een neurologische ontwikkelingsstoornis die invloed kan hebben op sociale interactie, communicatie, interesses en gedrag. Mensen met autisme hebben vaak unieke vaardigheden en talenten die ze waardevol maken op de werkplek. Bij Pernu zijn we deze diversiteit en streven we ernaar om een inclusieve en ondersteunende omgeving te bieden waarin mensen met autisme kunnen een baan vinden die helemaal bij hen past. 

Hoe kan Pernu helpen bij het vinden van werk voor mensen met autisme?

Bij Pernu begrijpen we dat het vinden van werk voor mensen met autisme specifieke uitdagingen met zich mee kan brengen. Daarom bieden we gespecialiseerde ondersteuning en begeleiding om mensen met autisme te helpen bij elke stap van het sollicitatieproces. Van het identificeren van geschikte vacatures tot het voorbereiden op sollicitatiegesprekken en het omgaan met eventuele aanpassingen op de werkplek, we zijn er om te helpen!

Welke soorten banen zijn geschikt voor mensen met autisme?

Er is een breed scala aan banen die geschikt kunnen zijn voor mensen met autisme, afhankelijk van hun interesses, vaardigheden en behoeften. Sommige mensen met autisme gedijen bij gestructureerde en voorspelbare taken, terwijl anderen juist excelleren in creatieve of technische beroepen. Bij Pernu streven we ernaar om een diverse selectie van vacatures aan te bieden die aansluiten bij de individuele capaciteiten van elke kandidaat met autisme.

Hoe kan ik solliciteren op autismevriendelijke vacatures bij Pernu?

Het sollicitatieproces bij Pernu is eenvoudig en toegankelijk voor iedereen, inclusief mensen met autisme. Bezoek onze pagina "Autisme Vacatures" om onze actuele vacatures te bekijken die geschikt zijn voor mensen met autisme. Als je interesse hebt in een specifieke vacature, kun je eenvoudig solliciteren via onze website of contact opnemen met ons team voor meer informatie.

Waar vind ik meer informatie over werken met autisme?

Wil je meer weten over werken met autisme en hoe Pernu je kan helpen bij het vinden van een passende baan? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze pagina "Autisme Vacatures" voor meer informatie en actuele vacatures.

Bij Pernu geloven we in de kracht van diversiteit en inclusie op de werkplek. Samen kunnen we een wereld creëren waarin iedereen de kans krijgt om zijn volledige potentieel te bereiken, ongeacht eventuele uitdagingen. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen op je reis naar zinvol werk en een baan die bij jou past!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist