Uren Inloggen Contact

De Normaalste Zaak

De Normaalste Zaak: zo heet de website die ervoor wil zorgen dat méér werkgevers mensen met een arbeidsbeperking in dienst gaan nemen. Pernu gelooft in dat idee. Want mensen met een beperking zijn niet per definitie beperkt in wat ze bereiken kunnen!

Iemand met een arbeidsbeperking in dienst te nemen moet eigenlijk de normaalste zaak van de wereld zijn. Want mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn misschien niet goed in het één, maar zeker wel in het ander. Want van denken in beperkingen wordt uiteindelijk niemand beter. Het gaat er juist om wat mensen met een beperking wél kunnen. 

Pernu is enthousiast over het het initiatief van De Normaalste Zaak en is dus een trotse partner van deze organisatie.

Stapje harder

Pernu heeft inmiddels zo’n 250 werknemers in dienst waarvan wij overtuigd zijn dat ze meer wél kunnen dan niet kunnen. Omdat het voor arbeidsparticipanten doorgaans moeilijker is om aan een baan te komen, zijn zij ontzettend gemotiveerd en zijn zij als werknemer ontzettend loyaal en betrouwbaar.

Onze ervaring is dat een werkgever door het in dienst nemen van iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt vaak een trouwe en dankbare arbeidskracht erbij krijgt die er 100% voor wil gaan.

Impact

Werkgevers die een werknemer met een arbeidsbeperking in dienst nemen profiteren niet alleen van diverse subsidies en regelingen, maar maken bovendien impact in het leven van iemand met een Wajong-uitkering of een Doelgroepenregister-indicatie. Werk is voor hen, net als voor ieder ander immers een stukje zingeving. Dat is óók voor hen de normaalste zaak.

Onderzoek toont aan dat bedrijven en instanties met een inclusief werknemersbestand hoger scoren op het gebied van medewerker- en klanttevredenheid. Overheden en bedrijven hechten steeds meer waarde aan een diverse en inclusieve bedrijfscultuur. In de toekomst zal dit alleen maar belangrijker worden voor het toekennen van investeringen.

De Normaalste Zaak? Pernu helpt werkgevers

Pernu heeft een database met tientallen goed gekwalificeerde mensen uit het doelgroepregister of met een Wajong-uitkering die onbeperkt aan de slag willen. Vind u ook dat arbeidsparticipanten ene kans verdienen? En hebt u een baan voor een arbeidsparticipant? Pernu heeft binnen mum van tijd een goede kandidaat voor u. We koppelen niet alleen, maar detacheren ook en zorgen ook voor deskundige begeleiding.

Nog geen functie beschikbaar, maar wel interesse? Kom dan toch eens praten. Pernu heeft meer dan 12 jaar ervaring in deze sector en kan u wellicht adviseren.

Neem contact op

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist