Uren Inloggen Contact

Techniek

Vacatures Techniek (Wajong / Doelgroepregister)Heb jij een Wajong uitkering of zit je in het Doelgroepregister en ben je op zoek naar een baan in de techniek? Dan zit je hier goed: wij hebben diverse mooie vacatures techniek voor je. Hopelijk zit er iets voor je bij!

Mensen die in de techniek willen werken zijn goud waard in Nederland! Daarom vinden wij van Pernu het belangrijk om je goed en zorgvuldig te begeleiden zodat je niet alleen een mooie baan vindt, maar die ook kan behouden. Wij willen graag dat jij helemaal op je plek zit!

Onze vacatures Techniek op een rijtje:

12June

(Technisch) projectondersteuner bij een Engineers bedrijf op Maastricht Airport (doelgroepregister/Wajong)

Maastricht Airport
Techniek , Administratief
20 - 24 uur , < 20 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur
MBO , HBO , Voortgezet onderwijs
Zuid-Nederland , Limburg
Wajong (doelgroep) , Indicatie Banenafspraak (doelgroep) , Doelgroepregister (doelgroep) , Wsw indicatie (doelgroep) , Praktijkroute (doelgroep)
Wil jij een essentiële rol spelen bij  projecten op het gebied van water, bodem, verkeer, mobiliteit en infrastructuur? En heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je...
Staat jouw ideale techniek vacature er niet tussen? Geen probleem: als je bij ons je naam en voorkeuren achterlaat kunnen we je bereiken als er een technische vacature binnenkomt die misschien wel bij jou zou passen.

Laat je gegevens achter

Zetje in de rug

Als jij in een Wajong-uitkering hebt of in het doelgroepregister staat kan je soms wel een zetje gebruiken om een baan te vinden die precies bij je past. En dat is precies wat Pernu jou wil geven!

Wij helpen al ruim 15 jaar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan leuke en uitdagende banen. Maar we doen meer dan dat!

Focus op jouw sterke kanten

Als jij vacatures techniek zoekt is het goed om te weten dat wij jou voordat je begint een gratis MBTI-test geven. Deze test laat zien waar jouw sterke kanten liggen en waar je minder goed in bent.

Bij Pernu willen we graag juist die sterke kanten nog verder versterken, zodat jij kunt shinen in je nieuwe job! We kijken dus vooral naar je kwaliteiten en veel minder naar je tekortkomingen. Wel helpen we je toekomstige werkgever begrip te hebben voor de dingen waar je minder goed in bent. We coachen dus niet alleen jou, maar ook je leidinggevende.

Eén vast contactpersoon

Na de MBTI-test zoeken we met jou de vacature techniek die bij je past. We begeleiden je – zo nodig – met solliciteren en het sollicitatiegesprek. We zoeken ook direct een goeie jobcoach voor je, zodat die je kan begeleiden op de werkvloer.

Bij Pernu is de persoon die jou aanneemt ook de persoon die altijd je contactpersoon blijft. Bij hem of haar kun je dus al je vragen kwijt. Je kunt altijd bellen of mailen als je ergens niet uitkomt.

Hoewel je gaat werken voor een nieuwe werkgever, kom je feitelijk bij Pernu in dienst. Wij detacheren je dus. Je werkgever heeft de mogelijkheid om jou na 1 jaar – bij tevredenheid van beide kanten – kosteloos over te nemen, waardoor je dan een vast contract aangeboden krijgt.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze technische vacatures of over hoe wij te werk gaan? Stel je vragen dan in de chat of bel ons op 030 30 314 30. Andere Wajong vacatures

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist