Uren Inloggen Contact

Pernu ontvangt het SDG-predikaat met als doel om van de wereld een betere plek te maken in 2030!

Op 25 september heeft Pernu het Sustainable Development Goals -predikaat in handen mogen nemen! De Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Ze zijn een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. SDG Nederland is het netwerk van iedereen die in ons land aan de doelen wil bijdragen.

De SDG Action Day vindt jaarlijks plaats op of rond 25 september en is hét Nederlandse evenement over de Sustainable Development Goals. Deelnemers krijgen inzicht in waar we staan met de SDG’s, welke doelen extra aandacht vragen en hoe we gezamenlijk extra stappen kunnen zetten om deze dichterbij te brengen.

 

‘Een van de meest opvallende aspecten van Pernu is hun filosofie’

Peter Holtrop, Manager Duurzaam Inventaris Beheer van DJI is nauw betrokken bij SDG en nodigde Pernu uit voor deze bijeenkomst. De organisatie van SDG was zeer te spreken over Pernu en sprak de volgende woorden uit: ‘Ik wil graag de waarde van Pernu onder de aandacht brengen, een organisatie die zich inzet voor het matchen van werkgevers en werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Pernu heeft bewezen een succesformule te zijn in het bevorderen van inclusieve arbeidsmarkten en het verbeteren van het leven van mensen die anders mogelijk in armoede en uitsluiting zouden blijven.

Een van de meest opvallende aspecten van Pernu is hun filosofie. Zij geloven sterk in oprechte aandacht en een persoonlijke aanpak voor elke kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit betekent dat elke bemiddeling exclusief maatwerk is. Dit is niet alleen een nobel uitgangspunt, maar het werpt ook vruchten af. Pernu overtreft andere werving- en selectiebureaus door niet alleen de juiste kandidaat aan de juiste werkgever te koppelen, maar ook door ervoor te zorgen dat deze koppeling op lange termijn succesvol blijft.’

In deze blog lees je meer over hoe Peter Holtrop binnen DJI de inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt ervaart en welke voordelen het heeft.

 

Pernu ontvangt het SGD-predikaat met betrekking tot vier belangrijke pijlers

Pernu kreeg het predikaat uitgereikt omdat we o.a. bijdragen aan:

1. SDG 1 - Geen Armoede: Pernu biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen om uit armoede te komen door passende werkgelegenheid te bieden.

2. SDG 4 - Kwaliteitsonderwijs: Pernu’s persoonlijke begeleiding draagt bij aan de verbetering van onderwijskwaliteit en vaardighedenontwikkeling voor hun doelgroep.

3. SDG 8 - Waardig Werk en Economische Groei: Pernu bevordert waardig werk en economische groei door werkgevers en werknemers te helpen floreren in hun samenwerking.

4. SDG 10 - Ongelijkheid Verminderen: Pernu creëert gelijke kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, wat bijdraagt aan het verminderen van sociale ongelijkheid.

Tot slot wil de organisatie van SDG nog benadrukken: ‘Pernu is een voorbeeld van hoe een organisatie met de juiste filosofie en inzet een positieve impact kan hebben op onze samenleving en kan bijdragen aan het verwezenlijken van de SDG's.’

 

Pernu wil werkgever en werknemer voor langere tijd aan elkaar verbinden

Wij zijn natuurlijk erg blij met het SDG-predikaat en met de mooie woorden die zijn uitgesproken over Pernu tijdens de uitreiking. We hopen hiermee onze filosofie nog meer te mogen uitdragen. Pernu gelooft namelijk dat elke kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt gebaat is bij oprechte aandacht en een persoonlijke aanpak. Het gaat er bij Pernu niet om enkel en alleen de juiste kandidaat aan de juiste werkgever te koppelen: Pernu wil graag dat werkgever en werknemer zich voor langere tijd aan elkaar verbinden. Wij doen er dus alles aan om er ook na de bemiddeling voor te zorgen dat werknemers "op de goede plek zitten" en dat werkgevers tevreden over hen kunnen zijn.

 

De voordelen als werkgever

Voor een werkgever betekent Pernu inschakelen dat wij binnen korte tijd met geschikte kandidaten komen. Deze kandidaten zijn door ons met zorg uitgekozen. Wij onderscheiden ons doordat wij onze kandidaten echt kennen: we weten precies wat je als werkgever in huis haalt en zijn daar ook eerlijk over.

Gaat één van onze kandidaten voor je aan de slag? Dan begeleiden wij de nieuwe werknemer zo nodig voor langere tijd, zodat we er zeker van zijn dat hij of zij zijn draai in de organisatie vindt en optimaal kan floreren binnen de taken die je hem of haar toebedeeld.

Wil je ook meer maatschappelijke betrokkenheid binnen jouw organisatie? Pernu denkt graag mee in de mogelijkheden! Bekijk deze pagina voor meer informatie of neem contact met ons op.  

Share
Garcia
16 November 2023

Recente artikelen

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist