Uren Inloggen Contact
Zoekresultaten verfijnen
Filter

Alliander

Alliander bereidt met 7.000 collega’s Nederland voor op de energievraag van de toekomst. Bekijk alle vacatures voor Wajong en Doelgroepregister.

Alliander is de overkoepelende naam voor verschillende energiebedrijven. De bekendste naam is die van netbeheerder Liander, die voor miljoenen Nederlanders het energienet beheert en ontwikkelt.

Samen staan deze bedrijven voor hoogwaardige kennis van energienetwerken, energietechniek en andere technische innovaties. Zodat iedereen toegang heeft tot een betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam energienet.

Wajong vacatures Alliander

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Wajong- en Doelgroepregister vacatures bij Alliander

Alliander is ervan overtuigd dat het hebben van werk bijdraagt aan meedoen in de maatschappij. Ook, of misschien wel zeker, voor mensen met een arbeidsbeperking. Daarom wil Alliander het maximale doen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven op een baan.

De reden dat Alliander zich richt op deze doelgroep is omdat we een afspiegeling willen zijn van de samenleving. En dat betekent vanzelfsprekend dat er ook plaats is voor deze groep mensen. Het bedrijf gelooft in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt.

Hoe werkt het?

Wil jij een volwaardige baan met een passend salaris bij Alliander? Dan komt Pernu graag met jou in contact! Als het nodig is dan passen wij maatwerk toe om je zo goed mogelijk te faciliteren in jouw werk. Dat kan zijn een aanpassing van je werkplek, duidelijk afgebakende taken of bijvoorbeeld extra coaching of begeleiding van een buddy.

Verhalen van onze medewerkers

  • Lees hier het verhaal van Joyce. Joyce was maar 22 toen haar leven ineens tot stilstand kwam nadat systemische sclerose bij haar was ontdekt, waardoor ze 100% werd afgekeurd. Nu werkt ze als callcentermedewerker bij Liander!
  • En lees hier ook het verhaal van Waylon. Hij heeft ook een Indicatie Banenafspraak en werkt nu als Gaslekzoeker bij Alliander. Bekijk hier een video waarin je hem aan het werk ziet.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist