Uren Inloggen Contact

NBBU-certificering

Pernu is aangesloten bij de NBBU. Een brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Zo proberen wij een goede en betrouwbare, professionele werkgever te zijn en een aantrekkelijke aanbieder van personeel voor opdrachtgevers.

Transparantie en duidelijkheid

Dat betekent dat wij werken met de NBBU-cao, de meest flexibele cao voor uitzendkrachten, die jou als werknemer en opdrachtgever verzekert van transparantie en duidelijkheid.

NBBU-cao

Kwaliteitseisen

De NBBU is een onafhankelijk instituut wat eist van haar leden dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie. NBBU-leden moeten tevens beschikken over het SNA-Keurmerk (link).

Dit betekent dat zij moeten zijn gecertificeerd volgens de NEN 4400-1 norm – dat eisen stelt met betrekking tot personeels- en loonadministratie aan ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikbaar stellen – en dus zijn opgenomen in het SNA-register. We zijn daarom trots om lid te mogen zijn van de NBBU. Hieronder vind je welke algemene voorwaarden je daarom van ons mag verwachten.

NBBU Algemene voorwaarden

Zakendoen met zekerheid

Een bemiddelings- of uitzendorganisatie neemt voor de organisatie veel werk uit handen. Het lidmaatschap van de NBBU biedt u de garantie dat u zakendoet met een vakkundige en betrouwbare onderneming.

Beter opgeleide werknemers

Ontwikkeling en opleiding zorgen voor een betere aansluiting op de markt en een hogere kwaliteit van de medewerkers. NBBU brengt daarom actief scholingskansen en -mogelijkheden onder de aandacht. Pernu is aangesloten bij de Doorzaam, die investeert in de opleiding van flexkrachten en vaste medewerkers.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist