Uren Inloggen

Pernu Power

Vergroot je baankansen met Pernu Power!

Jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen is niet alleen verstandig, maar ook leuk! Zo leer je gedurende je loopbaan bij en blijf je flexibel en duurzaam inzetbaar op de arbeidsmarkt.

Pernu wil niet alleen dat iedereen de regie over zijn eigen loopbaan en ontwikkeling kan nemen, maar ook dat de mogelijkheden daartoe binnen handbereik zijn. Pernu Power kan jou hierbij helpen! Wij werken samen met de LOI, lees hier meer over onze opleidingen.

Met persoonlijke aandacht én maatwerk gaan wij kijken wat het beste bij jou past. Soms is een opleiding op maat ook mogelijk, graag gaan wij hierover met jou in gesprek!

Naar opleidingen   

Ontdek jouw unieke talent en groei!

Pernu Power kan helpen om jouw wens t.a.v. werk te realiseren: een goede fit tussen wensen, passie en talent en het beschikbare werk. Wil je graag aan het werk, maar weet je niet goed welk beroep bij jou past en vraag je je af of je daarvoor de benodigde competenties en/ of vaardigheden in huis hebt?

Om antwoord te kunnen geven op de vragen, wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik vind je hier verschillende gratis testen. De Big Five persoonlijkheidstest laat je zien wat voor werkomgeving het beste bij je past en geeft je praktische tips.

Test jezelf   Contact met opleidingsfunctionaris 

"Bij Pernu Power heb ik geleerd dat je verantwoordelijk bent voor je eigen toekomst. Doe het nu en blijf proberen!" 

Ramon, werkzaam bij de Belastingdienst

Onze mensen

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist
Pernu gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.