Uren Inloggen Contact

Iris de Vilder

"Als je focust op talent, is inclusie dichterbij dan je denkt!”

Iris de Vilder

HR-recruiter

Helaas zitten nog veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt thuis op de bank. Waarom vraagt Iris de Vilder zich af? “Helaas hebben wij met elkaar nog een inhaalslag te maken, want iedereen heeft recht op een plek op onze arbeidsmarkt”.

Iris haar drijfveren zijn ontstaan in de periode dat bij haar dochter werd geconstateerd dat zij slechthorend is. Daar hebben zij en haar gezin zich doorheen geslagen door te geloven in: terugkomen in je kracht, accepteren en doorgaan! Met de focus op positieve begeleiding, denkend vanuit wat wél kan en de nodige humor.

 Graag wil Iris laten zien, vanuit haar rol als HR- recruiter bij Pernu, dat het ook anders kan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt!  Met een steuntje in de rug, het inzetten van de juiste hulpmiddelen, het omdenken van aannames en de verbinding zoeken. Daar komt zij iedere ochtend heel graag haar bed voor uit. 

Binnen Pernu wil Iris zich inzetten voor een duurzame samenwerking met een warme en menselijke touch maar tegelijkertijd óók met oog voor het resultaat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist