Home > Werkgevers
Recente Vacatures
DJI Ministerie van Justitie
inDen Haag
Sg Spieringshoek
inSchiedam
Defensie
inSchaarsbergen
P-Direkt
inDen Haag

Werkgevers

Op zoek naar een werknemer? Pernu kan u helpen! Of u nu gewoon een goede, getalenteerde kracht nodig hebt of geïnteresseerd bent in een werknemer met afstand tot de arbeidsmarkt, Pernu is snel en betrouwbaar.

Als werkgever wilt u open functies zo snel mogelijk vervuld hebben. Toch bent u niet op zoek naar de eerste de beste, maar naar de ideale kandidaat. Pernu begrijpt dat. Daarom gaan wij voor de ideale match en optimaal resultaat. We komen alleen met kandidaten als we zeker weten dat die voor de functie geschikt zijn.

Aanmelden als werkgever

De ideale match

Een belangrijk verschil van Pernu met andere werving- en selectiebureaus is dat Pernu haar kandidaten door en door kent. Als het gaat om de ideale match gaan we grondig te werk: we onderwerpen onze kandidaten aan een uitgebreid assessment, zodat we weten wat voor vlees we in de kuip hebben.

“Als het gaat om de ideale match gaan we grondig te werk”

Komen wij met een kandidaat, dan weten we dus voor 95% zeker dat die gaat passen bij de functie. En om er zeker van te zijn dat de match goed verloopt bieden wij – indien nodig - jobcoaching aan voor langere tijd.

Werknemer met afstand tot de arbeidsmarkt

Ook wanneer u overweegt om een werknemer met afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen, is Pernu een goede partner. Wij kennen de wetgeving en kunnen u praktisch helpen in het woud van regelgeving. We helpen u de subsidies en regelingen aan te vragen die beschikbaar zijn en zorgen dat u hiervan optimaal kunt profiteren.

Wanneer we een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt aandragen, dan zijn we op de hoogte van diens mogelijkheden en beperkingen. We helpen niet alleen de werknemer, maar ook u als werkgever om hier op een goede manier mee om te gaan, zodat u het beste uit de werknemer haalt.

Daarbij denken we graag out-of-the-box: vaak is er meer mogelijk dan u zelf voor mogelijk had gehouden!

Werkverband zoals u dat wenst

Behalve werving- en selectiebureau is Pernu ook detacheerder en uitzendbureau. Dat biedt u als werkgever de mogelijkheid om werknemers eerst ‘uit te proberen’ voordat u ze in dienst neemt. Pernu fungeert dan als feitelijke werkgever en u neemt werknemers aan op payrollbasis. Wij dragen dus de risico’s, terwijl u de mogelijkheid hebt om te kijken of uw organisatie en onze kandidaat bij elkaar passen.

Bent u tevreden dan kunt u de werknemer een vast of tijdelijk werkverband aanbieden en neemt u de werknemer van ons over.

Spreekt de aanpak van Pernu u aan? Meld u dan online aan als klant of bel ons direct: 030-3031430.

Aanmelden als werkgever

Pernu gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.