Uren Inloggen Contact

Jouw werk- en denkniveau aantonen met een IQ-test

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan op jouw niveau? Dat kan soms lastig zijn als je niet de juiste diploma’s hebt. Pernu helpt je om jouw werk- en denkniveau aan te tonen met behulp van een IQ-test!

Voor veel vacatures op onze website wordt een bepaald niveau gevraagd. Bijvoorbeeld mbo, hbo of wo. Het kan zijn dat jij interesse hebt in een baan waarvoor je het gevraagde niveau niet hebt. Misschien had je vanwege je beperking moeite om je opleiding af te ronden of is het om een andere reden niet gelukt om een diploma te behalen.

Het zou zonde zijn als jij de baan van je dromen mist, omdat je het gevraagde niveau niet kan aantonen!

Gelukkig hoeft het ontbreken van een diploma je niet tegen te houden om te solliciteren op de baan die jij graag wilt. Weet je van jezelf dat je het gevraagde niveau misschien wel hebt? Doe dan een IQ-test bij Pernu en toon aan dat je in huis hebt wat er gevraagd wordt! Wij overtuigen dan de werkgever dat jij een geschikte kandidaat bent voor de functie. 

Wat zijn de voordelen van onze IQ-test?

  • In slechts 40 minuten kun jij aantonen wat jouw echte werk- en denkniveau is.
  • Je kunt de test gewoon thuis achter je laptop of op je telefoon doen.
  • Na afloop van de test kan je solliciteren op de functie die bij jouw niveau past.
  • Ook als je niet aangenomen wordt, heb je een officieel IQ-certificaat dat je kunt gebruiken voor andere sollicitaties.

Onze IQ-test wordt verstrekt door Ixly, een gerenommeerd bedrijf in IQ-testen en andere assesments. Bewezen, betrouwbaar en 100% veilig. Wil je eens oefenen? Dat kan! Kijk hier voor enkele oefenopdrachten.

Wat moet je doen om de IQ-test te kunnen ondergaan?

Je kunt bij Pernu alleen een gratis IQ-test doen, als je wilt solliciteren op een vacature waarvoor een bepaald opleidingsniveau gevraagd wordt dat jij niet behaald hebt.

Ben je serieus geïnteresseerd en wil je een poging doen om jouw niveau aan te tonen? Maak dan gebruik van het sollicitatieformulier en geef aan dat je een IQ-test wilt doen.

Hoe kan je je voorbereiden op de IQ-test?

Om jouw niveau aan te tonen kan je het best gewoon jezelf zijn. Je wilt tenslotte laten zien wie jij bent en wat je kunt. Je beter voordoen dan je bent, helpt je waarschijnlijk niet verder! Wat wél slim is om van tevoren te regelen is een rustige plek om de test te doen en een stabiele internetverbinding.

Heb je nog vragen?

Vragen over onze IQ test? Neem dan contact op met Kim. Zij kan je alles vertellen over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Ben je werkgever? Bekijk dan ook onze pagina voor werkgevers over de IQ-test.

Ik vertel je graag meer!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist
PernU B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en zowel vacatures als advertenties af te stemmen op je persoonlijk interesses. Meer weten?