Uren Inloggen

Belastingdienst

Logo belastingdienstBen jij Wajonger, of sta je in het Doelgroepregister? Pernu heeft dit jaar diverse mooie vacatures bij de Belastingdienst in heel Nederland voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het betreft een uniek project waarvoor Pernu werven mag.

Bij de Belastingdienst werken meer dan 30.000 mensen die er samen voor zorgen dat er op een slimme, veilige en zo prettig mogelijke manier belasting geheven wordt van alle Nederlanders. Met het geld wat opgehaald wordt, wordt Nederland draaiende gehouden.

Ga jij werken bij de Belastingdienst dan werk je dus indirect mee aan bijvoorbeeld het onderwijs, betaalbare zorg en een gezonde economie.

Wist je dat de Belastingdienst in de top-10 van beste werkgevers van Nederland staat, volgens Intermediair?
19May

Administratief Medewerker Belastingdienst Switch Utrecht (Doelgroepregister)

Utrecht
Rijksoverheid , Belastingdienst , Administratief
20 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , < 20 uur
MBO
Utrecht
Wajong (doelgroep) , Indicatie Banenafspraak (doelgroep) , Doelgroepregister (doelgroep) , Praktijkroute (doelgroep)
Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? Dan hebben we een mooie baan voor jou als Administratief Medewerker bij de Belastingdienst in Utrecht!
19May

Administratief medewerker Belastingdienst Switch Den Haag (doelgroepregister)

Den Haag
Administratief , Belastingdienst , Rijksoverheid
20 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , < 20 uur
MBO , HBO
Zuid-Holland
Wajong (doelgroep) , Indicatie Banenafspraak (doelgroep) , Doelgroepregister (doelgroep) , Praktijkroute (doelgroep)
Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? Heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? En wil jij een carrière bij de...

Staat jouw ideale baan bij de Belastingdienst er niet tussen?

In de komende jaren wil de Belastingdienst tientallen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werven en inzetten in diverse afdelingen verspreid over het hele land.

Niet alle vacatures komen tegelijk vrij: elke maand komen er een paar nieuwe vacatures bij. Wil jij er snel bij zijn als er een vacature beschikbaar komt? Schrijf je dan, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van actuele vacatures van de Belastingdienst in jouw regio.

Schrijf je in

Hoe ziet jouw baan eruit?

Hoewel er gezocht wordt op specifieke functieomschrijvingen is jouw toekomstige baan bij de Belastingdienst nog fluïde. Allereerst en allermeest wordt er gekeken naar wat jij kunt en waar je goed in bent. Je uiteindelijke baan wordt zo gevormd dat jouw talenten zoveel mogelijk tot hun recht komen en je precies op de goede plek zit!

Niet alleen de inhoud van je werk kan nog veranderen. Ook de uren zijn redelijk flexibel. Kan jij niet meer dan een bepaald aantal uren per week werken? Dan kijkt de Belastingdienst samen met jou welke werkzaamheden je in die uren uit zou kunnen voeren. Juist bij de Belastingdienst is veel aandacht voor de verhouding tussen werk en privé.

Begeleiding

De Belastingdienst garandeert je dat je vanaf je eerste werkdag goed ingewerkt wordt. Daar neemt men rustig de tijd voor. Je werkgever en jij kunnen in die tijd aan elkaar wennen en jij kunt de dagelijkse routine je eigen maken.

Vanuit Pernu regelen we bovendien goede begeleiding door een ervaren jobcoach. Deze coacht jou op de werkvloer en heeft dus goed zicht op wat je doet, wat er goed gaat en wat minder lukken wil.

Contract

Ga je aan de slag bij de Belastingdienst, dan word je in eerste instantie daar gedetacheerd vanuit Pernu. Heb je het naar je zin en is je werkgever blij met je? Dan is er kans op een vaste aanstelling bij de Belastingdienst zelf. Kijk snel welke banen er voor jou beschikbaar zijn. Staat er niets tussen? Schrijf je dan in als werkzoekende en wij nemen contact met je op wanneer er een baan beschikbaar is die wellicht bij jou zou kunnen passen.

Bovendien maak je kans op een vaste betrekking bij de Rijksoverheid. Kom je na enkele jaren in dienst bij de Rijksoverheid, dan profiteer je van een goed startsalaris, vakantiegeld, een dertiende maand, goede zorgregelingen, spaarplannen en andere aantrekkelijke voordelen die in de CAO besproken staan.

Ook mag je verwachten dat je werkgever rekening houdt met een goede werk-privé balans en dat thuiswerken of het hanteren van flexibele werktijden vaak mogelijk is.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist
Pernu gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.