Uren Inloggen Contact

Kim Daniëls

Een iemand kan een verschil maken en iedereen zou dat moeten proberen.

John F Kennedy

Kim Daniëls

HR Recruiter

Als HR recruiter is het Kim’s missie om zoveel mogelijk mensen uit het doelgroepregister aan een passende baan te helpen en ook te zorgen dat zij deze baan behouden! Kim gelooft dat er voor iedereen passend werk te vinden is. Iedere persoon heeft zijn eigen verhaal en talenten, het is Kim’s kracht om deze talenten te matchen met de juiste baan. Ze krijgt energie van echt contact met mensen, kan goed luisteren en denkt in mogelijkheden.

Haar functie bij Pernu is erg divers: Ze is verantwoordelijk voor het gehele recruitment en HR-proces, begeleid de geplaatste medewerkers gedurende hun carrière bij Pernu en is verantwoordelijk voor een aantal grote klanten binnen Pernu zoals o.a. de Belastingdienst en de Ministeries bij de Overheid. Haar voorgaande ervaringen in de arbeidsbemiddeling en opleiding tot (paarden) coach vormen een goede basis voor deze rol.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist
PernU B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en zowel vacatures als advertenties af te stemmen op je persoonlijk interesses. Meer weten?