Uren Inloggen Contact

Kim Daniëls

Een iemand kan een verschil maken en iedereen zou dat moeten proberen.

John F Kennedy

Kim Daniëls

HR Recruiter

Als HR recruiter is het Kim’s missie om zoveel mogelijk mensen uit het doelgroepregister aan een passende baan te helpen. Kim gelooft dat er voor iedereen passend werk te vinden is. Iedere persoon heeft zijn eigen verhaal en talenten, het is Kim’s kracht om deze talenten te zien en te matchen met de juiste baan. Ze krijgt energie van echt contact met mensen, kan goed luisteren en denkt in mogelijkheden.

Kim vindt haar werk heel dankbaar omdat ze mensen die net even dat extra steuntje in de rug nodig hebben blij kan maken met een passende baan en er ook voor kan zorgen dat ze met behulp van de juiste begeleiding deze baan behouden. 

Bij Pernu voelt ze zich als een vis in het water. Mede doordat haar rol zo divers is. Ze is verantwoordelijk voor het gehele recruitment en HR-proces, begeleid de geplaatste medewerkers gedurende hun carrière bij Pernu. Ook is ze verantwoordelijk voor het relatiebeheer/accountmanagement van nieuwe klanten en van onze grootste klant de Belastingdienst. Daarnaast vervult ze binnen Pernu ook de rol van opleidingscoördinator. Haar voorgaande ervaringen in de arbeidsbemiddeling en opleiding tot (paarden) coach vormen een goede basis voor haar rol bij Pernu. 
 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist