Uren Inloggen Contact

Pernu en Onbeperkt aan de Slag werken samen

Kijken naar wat er wél mogelijk is, dat is de missie van Pernu en Onbeperkt aan de Slag. Met andere woorden: mensen met een arbeidsbeperking aan een passende en duurzame baan helpen. Op 25 april 2024 tekenden de bedrijven voor een langdurige samenwerking.

Hoewel er al veel succes geboekt is, blijft er een wereld te winnen op het gebied van een inclusieve arbeidsmarkt. Het contract dat Peter van der Mast van Onbeperkt aan de Slag en Pieter Raven van Pernu op 25 april ondertekenden, markeert een nieuw hoofdstuk in deze gezamenlijke strijd.

Zowel Pernu als Onbeperkt aan de Slag zetten zich al jaren in voor een land waarin mensen met een arbeidsbeperking naadloos kunnen integreren in duurzame banen die recht doen aan hun kennis, talenten en vaardigheden.

De beperking zit namelijk echt niet alleen bij de werknemer, maar vaak ook bij de werkgever. Onbeperkt aan de Slag helpt werkgevers om out-of-the-box te denken en banen te creëren voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Pernu vindt de juiste kandidaten voor deze banen.

Kennis delen

Maar de samenwerking gaat verder: vanaf deze maand zal Pernu regelmatig aanwezig zijn bij Meet & Greets die Onbeperkt aan de Slag organiseert in het land. Werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen hier de kans om informeel kennis te maken met potentiële werkgevers die vacatures open hebben staan.

Bovendien wil Pernu fungeren als een vraagbaak en samen met Onbeperkt aan de Slag haar expertise delen tijdens bijeenkomsten en webinars, zowel voor kandidaten als werkgevers. Deze gezamenlijke inspanning belooft een brug te slaan tussen talent en kansen op de arbeidsmarkt.

Share
T. Westbroek
14 May 2024

Recente artikelen

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist