Uren Inloggen Contact

Medewerkers in de spotlight: Valentijn en Karin

Valentijn aan de slag via Pernu bij RUMI Stralen en Coaten in Bunnik

In Mei 2022 is Valentijn, na zijn proefplaatsing, in dienst getreden als allround medewerker bij RUMI Stralen en Coaten in Bunnik. RUMI neemt opdrachten aan van bedrijven en van particulieren. Zij houden zich onder andere bezig met het schuren en spuiten van keukens, meubilair en zelfs sloepen. Lees hieronder meer over de ervaring van Valentijn bij RUMI.

 

L1D0nvcENkPqhUAAAAAElFTkSuQmCC

Foto: Valentijn samen met HR- recruiter Imke van Atten

Wat is RUMI Stralen en Coaten voor bedrijf?

wMRUvQiNEQUygAAAABJRU5ErkJggg==RUMI stralen en coaten is een veelzijdige spuiterij, waar projecten met zorg gestraald en gespoten kunnen worden. Zij richten zich op zowel zakelijke projecten als particuliere projecten. Voor de particulieren projecten zoals keukens, deuren, meubels, houtwerk, radiatoren en kleine vaartuigen maken zij onder andere gebruik van Sigma en Palinal. Alle lakken die zij in de spuiterij verwerken, zijn op basis van 2 componenten. Deze lakken zijn kwalitatief beter en sterker, wat zichtbaar terug te zien is in het eindresultaat. Dit biedt ze tevens de mogelijkheid om een langere garantie te kunnen geven. Zij bieden kwalitatief vakmanschap en daarnaast eventueel ook mogelijkheden tot haal en breng service.

Valentijn aan het woord; “Ik werk samen met de eigenaar van het bedrijf. Binnen het bedrijf heb ik verschillende werkzaamheden zoals: keukens monteren en demonteren, meubels en keukens schuren, afplakken van meubels en keukens. Verder vooral het schoonhouden van de loods en straalcabine.

 “Het leukste is te zien wat er binnenkomt en wat dan het eindresultaat gaat worden"

Het leukste aan het werk vind ik dat je het hele proces meemaakt. Dat je ziet wat er binnen komt en wat dan het eindresultaat gaat worden. De begeleiding ervaar ik als goed, ook al is er momenteel weinig hulp nodig.”

Afbeelding met binnen, keukenapparaat  Automatisch gegenereerde beschrijving

Bedankt Valentijn voor jouw bijdrage!

Maak kennis met Karin! Zij is via Pernu werkzaam bij de Belastingdienst op de Switch afdeling sinds december 2021.

De eerste twee weken heb ik kennis mogen maken bij de Belastingdienst en kregen we uitleg over wat we voor werkzaamheden we konden verwachten. Ja, ik spreek van we omdat we met een klein groepje van 5 personen tegelijk zijn gestart.

Na een week of twee ben ik begonnen met het controleren van aangiftes van belastingplichtige. Als er iets niet klopt ga ik een brief sturen aan de belastingplichtige om zaken na te vragen. Aan het eind van het traject ga ik de aangifte volgen of corrigeren.

 
Ik ben begonnen met het werkpakket studiekosten en ik heb er sinds twee maanden het werkpakket inkomensafhankelijke combinatiekorting (IACK) bij gekregen. Zo bouw je de werkpakketten op. Heb je er een aantal gezien en ben je klaar om door te stromen naar een reguliere afdeling waar ze alle werkpakketten behandelen. Je controleert de aangifte op de werkpakket(ten) die jij op dat moment doet.