Uren Inloggen
Zoekresultaten verfijnen
Filter

Vacatures

Banen voor mensen met een stoornis in het autistische spectrum

Heb jij een stoornis in het autistische spectrum* en wil je aan de slag? Dan ben je bij Pernu aan het goede adres. Wij hebben mooie autisme vacatures en kunnen je bovendien goed begeleiden, zodat jouw nieuwe baan een succes wordt.

Pernu bemiddelt tussen mensen met een autistische stoornis en werkgevers die mooie banen in de aanbieding hebben.

Het gaat om autisme vacatures in diverse branches en sectoren en van verschillend niveau. Er is echter één overeenkomstig kenmerk: het zijn allemaal leuke banen waar je echt je talent in kwijt kunt.

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

JIJ SCHRIJFT JE IN

Mensen die een stoornis in het autistische spectrum hebben, zijn niet op een hoop te gooien. De ene stoornis is bepaald de andere niet. Wanneer je je dus bij ons inschrijft als werkzoeker, nodigen we je eerst uit voor een kennismakingsgesprek.

Samen gaan we op zoek naar jouw sterke kanten en je valkuilen. We willen een zo goed en eerlijk mogelijk beeld van je krijgen.

WIJ GAAN OP ZOEK

Vervolgens gaan onze jobhunters op zoek naar een vacature die bij jou zou kunnen passen. Voor Pernu is het belangrijk dat jij je helemaal op je plek voelt zitten. We matchen je dus niet aan de eerste de beste baan, maar zoeken naar een autisme vacatures die jou op het lijf geschreven zijn.

Daarbij kijken we verder dan de dag van morgen. Welk perspectief biedt de vacature je? Kun je er doorgroeien? Is je functieomschrijving in beton gegoten of kan deze worden aangepast naar jouw talenten en voorkeuren?

JIJ GAAT OP GESPREK

Als wij de ideale baan voor je denken gevonden te hebben, regelen wij een sollicitatiegesprek. Zijn sollicitatiegesprekken niet je ding? Wij zijn er om je te helpen met de voorbereidingen en zo nodig gaan we met je mee.

“Zijn sollicitatiegesprekken niet je ding? Wij zijn er om je te helpen met de voorbereidingen en zo nodig gaan we met je mee.”

COACHING ON THE JOB<

Pernu heeft een naam hoog te houden als het gaat om het invullen van autisme vacatures. Werkgevers vertrouwen erop dat Pernu met goede kandidaten komt. En ook jij als werknemer wilt dat je goed begeleid wordt.

Pernu bied je om die reden goede coaching on the job. Anders dan bij veel andere bureaus hebben onze jobcoaches vaak een achtergrond in de psychiatrie en weten daardoor goed hoe ze met jouw stoornis moeten omgaan.

“Anders dan bij veel andere bureaus hebben onze jobcoaches vaak een achtergrond in de psychiatrie en weten daardoor goed hoe ze met jouw stoornis moeten omgaan.”


Een ervaren jobcoach coacht je, terwijl hij of zij meewerkt op jouw werkplek. Samen zorgen jullie ervoor dat je alles uit jezelf halen kunt en je tot bloei komt op je werkplek.

Ook je werkgever wordt door ons begeleid. Hoe kan hij het best met jou omgaan? Hoe maakt hij zoveel mogelijk gebruik van jouw sterke kanten?

SCHRIJF JE IN!

Pernu gelooft in goed werk voor mensen met een autistische stoornis. Elke bemiddeling is bij ons maatwerk en we gaan altijd voor kwaliteit. Spreekt dat je aan? Schrijf je dan nu in en wie weet kunnen wij jou binnenkort feliciteren met een nieuwe baan!
Inschrijven

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist
Pernu gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.