Uren Inloggen Contact

Cadeautje van Pernu voor onze medewerkers

Feest! Pernu blaast dit jaar 15 kaarsjes uit, en dat vieren we! Als blijk van dankbaarheid aan al onze gewaardeerde werknemers, hebben we een speciaal presentje samengesteld dat in de komende periode (vanaf week 16) bij jou op de werkplek wordt gebracht.

Bij Pernu geloven we in het delen van vreugde en succes met degenen die ons hebben geholpen om te groeien en te bloeien. Onze werknemers, dat zijn de ware helden achter ons 15-jarig bestaan. Zonder jullie grenzeloze inzet en talenten zouden we nooit zijn gekomen waar we nu zijn. Jullie zijn de steunpilaren die onze opdrachtgevers al 15 jaar lang tevredenstellen. Jullie tijd, energie en expertise vormen ons kostbaarste bezit, en daar zijn we jullie enorm dankbaar voor!

Dus, dit jubileum is net zozeer jullie feest als dat van ons. Als blijk van waardering en dankbaarheid voor jullie onvermoeibare inzet en toewijding, willen we jullie van harte bedanken voor de afgelopen 15 jaar. In dit feestelijke pakketje vindt je een Nationale Bioscoopbon vergezeld van wat lekkers, zodat je jezelf kan trakteren op een gezellig filmavondje! Geniet ervan.

Op naar nog eens 15 jaar vol groei, samenwerking en succes! Samen maken we het verschil.

Share
T. Westbroek
12 April 2024

Recente artikelen

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist