Uren Inloggen Contact

Jubileum-webinar over Inclusiviteit met Jörgen Raymann

Een inclusieve werkvloer lijkt soms een illusie… Want hoewel veel werkgevers van goede wil zijn: lijkt het vaak superingewikkeld om mensen met een beperking een plek te geven… Omdat Pernu 15 jaar bestaat organiseren we hierover een gratis webinar met Jörgen Raymann, speciaal voor onze relaties.

Jörgen Raymann weet als geen ander hoe moeilijk het is om inclusiviteit en diversie te borgen in je organisatie. Hij heeft als Surinaamse Nederlander zelf ook te maken gehad met vooroordelen op de werkvloer. Dat heeft hem er niet van weerhouden om carrière te maken, zowel als cabaretier, als als presentator, talkshowhost en acteur.

Hoe leer je van elkaar en hoe laat je de ander in diens waarde? Samen met Jörgen leer je als werkgever én als collega open staan voor de ander en maak je kennis met het bedrijfseconomisch belang van diversiteit voor je organisatie. Centraal in deze webinar staat elkaar in elkaars waarde laten en gebruik maken van wat eenieder te bieden heeft.

Over Jörgen

Jörgen Raymann (1966) werd geboren in Amsterdam, maar groeide op in Suriname. Later keerde hij terug naar Nederlander om aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam economie te studeren. Tijdens zijn studie kwam Jörgen voor het eerst in aanraking met caberet en the rest is history!

Jörgen gelooft in de kracht van mensen. Goed en verstandig ‘zelfleiderschap’ helpt mensen te vinden waar ze goed in zijn, wat ze leuk vinden en waar ze gelukkig van worden. Als er behoefte is aan het laten samenwerken van mensen in de organisatie, weet Jörgen mensen in beweging te zetten.

Datum: 17 september
Tijd: van 15:00-16:15 uur
Kosten: gratis voor relaties van Pernu

Save the date!

foto: Raul Neijenhorst/despreker.nl

Share
T. Westbroek
22 May 2024

Recente artikelen

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist