Uren Inloggen Contact

PERNU POWER! Maak werk van je toekomst!

Pernu introduceert Pernu Power!

Pernu wil niet alleen dat iedereen de regie over zijn/haar eigen loopbaan en ontwikkeling kan nemen, maar ook dat de mogelijkheden daartoe binnen handbereik zijn. Pernu Power zorgt door middel van het faciliteren van opleidingen, trainingen en cursussen ervoor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt goed inzetbaar zijn en blijven op de arbeidsmarkt.

Het is belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen met een arbeidsmarkt die erg dynamisch is en voortdurend in beweging. Pernu stimuleert de medewerkers dan ook om ‘een leven lang te leren’. Dat is nog niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met ons opleidingsinstituut willen wij de drempel voor medewerkers om blijvend te ontwikkelen verlagen. Wij werken hierin samen met de LOI, lees hier meer over onze opleidingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat opleiden een manier is om gedurende de loopbaan bij te blijven leren waardoor je flexibel en duurzaam inzetbaar blijft op de arbeidsmarkt. Werkgevers zijn ermee geholpen omdat de medewerker op deze manier wordt klaargestoomd voor de functie en indien deze al werkzaam is bij de opdrachtgever verder kan groeien in de uitvoering van zijn of haar takenpakket.

DENICE VOS VERTELT OVER HAAR OPLEIDING

Afbeelding met bank, houten, persoon, buiten  Automatisch gegenereerde beschrijvingIk ben Denice Vos, werkzaam via Pernu als facilitair medewerker horeca bij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Ik heb de cursus HACCP mogen volgen via Pernu Power. Deze cursus is belangrijk omdat ik tijdens mijn werk volgens de Hygiënecode moet werken. Tijdens deze cursus leer je alles over de Hygiënecode HACCP. Niet alleen de inhoud van deze code komt aan bod. Je leert ook de regels ervan in je eigen organisatie toe te passen. Belangrijk, want de wet verplicht horecamedewerkers volgens de regels van de Hygiencode HACCP te werken. Organisatie dienen ervoor te zorgen dat de producten in orde zijn. Zeker wanneer je met bederfelijke eet- en drinkwaren werkt. Dit ben je zelfs wettelijk verplicht. De wet eist namelijk van horecabedrijven dat ze volgens de regels van de Hygiënecode HACCP werken.

 

Tijdens de cursus Hygiënecode HACCP leer je de inhoud van deze code kennen en deze toe te passen binnen je organisatie. Komt de NVWA controleren, dan heb je niks te vrezen. Bovendien waarderen ook de gasten de goede hoge mate van hygiëne. Het weegt zwaar mee in het oordeel dat zij vellen over je organisatie. Goede hygiëne beïnvloed dus ook je bedrijfsresultaat!

Ik vind het super tof dat een opleiding nu mogelijk is via Pernu Power. Daardoor kun je groeien in je functie, wat je breder inzetbaar maakt en je kansen op een vaste baan vergroot!

Ik was erg gemotiveerd en geïnteresseerd om deze cursus te gaan volgen! Ik vind het belangrijk dat ik weet hoe ik op een veilige manier met eten en drinken om moet gaan. Je wilt niet dat gasten door jouw gebrek aan kennis ziek kunnen worden.

Bedankt Denice voor jouw bijdrage!

Ontdek jouw unieke talent en groei!

Pernu Power kan helpen om jouw wens ten aanzien van werk te realiseren: een goede fit tussen jouw wensen, passie en talent en het beschikbare werk. Wil je graag aan het werk maar weet je niet goed welk beroep bij jou past en vraag je je af of je daarvoor de benodigde competenties en/ of vaardigheden in huis hebt?

Om antwoord te kunnen geven op de vragen, wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik vind je hier verschillende gratis testen. De Big Five persoonlijkheidstest laat je zien wat voor werkomgeving het beste bij je past en geeft je praktische tips.

DAVID BAKKER VERTELT OVER ZIJN OPLEIDING

Ik ben David, werkzaam via Pernu bij de Politie als administratief secretarieel medewerker. Gedurende het intakeproces bij de Politie bleek dat zij behoefte hadden aan een nieuwe collega met kennis van Microsoft Powerpoint. Ik had echter geringe ervaring met dit programma.

Dankzij Pernu Power kan ik starten met werken bij de Politie! Een droom die uitkomt!

 

Dankzij Pernu Power kreeg ik de mogelijkheid om tijdens het werving- en selectieproces al deel te nemen aan de benodigde Microsoft Powerpoint cursus. Op die manier kon ik genoeg kennis en ervaring opdoen met dit programma om zo een goede kans te maken op de functie die ik zo graag wilde bij de Politie! Erik, mijn HR-recruiter, die mij van a tot z begeleidt, heeft de cursus voorgesteld en meteen geregeld dat ik deze kon gaan volgen via Pernu Power. Hij heeft mij ingeschreven en ik kon meteen starten, heel fijn! De cursus zelf was niet moeilijk. Door heel veel te oefenen ben ik nu helemaal thuis in Powerpoint en kan ik mijn werk voor de politie goed uitvoeren!

Bedankt David voor je bijdrage!

Share
Carola Wiedijk
16 November 2021

Recente artikelen

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist