Uren Inloggen Contact

Even voorstellen...

Het team van Pernu groeit! En dus hebben wij opnieuw een nieuwe collega mogen verwelkomen. In december 2022 is Iris de Vilder gestart als HR recruiter. Zij komt het huidige HR team, bestaande uit Kim Daniels, Erik ter Maaten, Imke van Atten en Rachel Vermaas, versterken.

 

Welkom Iris! Zou jij jezelf kunnen voorstellen aan onze lezers?

Zeker! Ik ben Iris, moeder van 2 dochters én 2 bonus kids. Sinds kort woon ik samen met mijn man met veel plezier in Hoofddorp.

 

 

Leuk dat je ons team bent komen versterken. Wat ga je precies doen bij Pernu?

Als HR- recruiter ben ik de schakel tussen de kandidaten en de vacatures. Mijn werk begint bij de werving en selectie en de plaatsing van de medewerker. Daarna ben ik betrokken bij het dienstverband van de medewerker. Mijn doel is een duurzaam resultaat voor kandidaat en opdrachtgever. Daarbij ga ik op zoek naar de beste match tussen organisatie, leidinggevende en kandidaat.

 

|“Mijn doel is een duurzaam resultaat voor kandidaten en opdrachtgevers.”

 

Dat is een mooie missie! Je hebt ervaring met de doelgroep en recruitment. Wat neem je mee van je vorige functie naar Pernu?

Mijn ervaring ligt bij kandidaten met een beperking, maar een beperking wordt juist gecompenseerd met een talent. Je kunt dus zeggen dat ik oog heb voor het talent van de kandidaat. Daarnaast is mij snel duidelijk wat de vacature tot een succes maakt. Hierdoor kan ik goed inschatten wat een kandidaat nodig heeft om tot zijn recht komt .

 

Klaar voor deze uitdaging dus! Wat hoop je te leren bij Pernu?

Ik werkte tot voor kort met kandidaten met een visuele of auditieve beperking. Pernu werkt met een bredere doelgroep. Pernu heeft de processen perfect gestroomlijnd, waardoor ik nog meer kandidaten en werkgevers kan laten ervaren dat detacheren werkt. Juist omdat Pernu als organisatie zo goed georganiseerd is, kan ik nóg beter doen waar ik goed in ben: het zorgen voor een duurzame relatie tussen de beste kandidaten en opdrachtgevers met de mooiste vacatures.

 

Wij vinden jou een waardevolle toevoeging aan ons team. Wat vind je eigenlijk van je nieuwe collega’s?

Het is een klein, hecht en professioneel team. We werken met goed ingerichte en transparante processen. Daarom is het makkelijk om samen te werken. Het draait hierbij écht om de mens en de organisatie. Bevlogenheid, eerlijkheid en efficiëntie zijn de woorden die mij direct te binnen schieten als ik aan mijn collega’s denk.

 

Dat is een mooi compliment! Je gaf aan gewerkt te hebben met kandidaten met een visuele of auditieve beperking. Waarom ben jij zo betrokken bij deze doelgroep?

Mijn oudste dochter heeft een gehoorbeperking. Met haar positieve can-do mentaliteit heeft ze mij geïnspireerd. Juist door te laten zien dat je een visuele of auditieve beperking hebt, geef je aan dat je open staat voor communicatie. Zo kunnen anderen vragen wat je nodig hebt. Om universeel te kunnen laten zien dat je slechthorend of slechtziend bent, hebben mijn man, dochter en ik sinds 2018 het Limited Hearing en Limited Vision symbool op de markt gebracht. Via Worldwide Visible willen we hen helpen om zichtbaar te worden. Of het nu in het verkeer, op school of op het werk is. Want vaak is een kleine aanpassing al voldoende om volwaardig mee te kunnen doen in de maatschappij. Kijk gerust eens op onze website: www.worldwidevisible.com.

 

 

|“Bevlogenheid, eerlijkheid en efficiëntie zijn de woorden die mij direct te binnen schieten als ik aan mijn collega's denk.”

 

Iris, hartelijk bedankt voor je tijd en voor dit interview. Heel veel succes en plezier de komende tijd. Van harte welkom in ons team!

Share
Imke van Atten
15 February 2023

Recente artikelen

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist