Uren Inloggen Contact

Informatie voor Pernu-werknemers

Welkom op de medewerkers pagina van Pernu

Je treft hier alle praktische informatie aan die je kan gebruiken als je gaat werken voor Pernu. Wij wensen je veel werkplezier! In het geval je na het lezen van deze informatie vragen hebt, kan je natuurlijk altijd contact opnemen met jouw contactpersoon bij Pernu. 

Uren invullen in e-uur

E-uur is onze portal om jouw uren per week te digitaal te verwerken. Je kan dat via de app of computer doen. Het totaal aantal uren dat je elke week moet invullen moet minimaal gelijk zijn aan je contracturen. Na het invullen van je uren kan je op “Opslaan” klikken om datgene wat je hebt invult tijdelijk op te slaan. Als je op “aanbieden” klikt dan gaat er een signaal naar je leidinggevende. Je kunt dan geen aanpassingen meer maken en je leidinggevende dient dan de uren goed- of af te keuren. Als je leidinggevende de uren goedkeurt dan zullen de uren verwerkt worden in de salarisadministratie. Als je leidinggevende de uren afkeurt dan zal je weer de mogelijkheid krijgen om je uren te corrigeren. Daarna moet je weer op “aanbieden” klikken.

 

 

Uursoorten

 • Normale uren: Vul hier je gewerkte uren in.
 • Reiskosten eigen vervoer: Bij deze reiskosten graag altijd het bedrag invullen en niet het aantal kilometers. Als er in je contract een bedrag per dag is afgesproken dan verzoeken wij dit bedrag (en dus niet het aantal kilometers) in te vullen onder elke dag dat je gewerkt hebt.
 • Reiskosten openbaar vervoer: Bij deze reiskosten is het verplicht een bijlage toe te voegen. Wij verzoeken je om een uitdraai van je OV-chipkaart of vervoersbewijs als bijlage toe te voegen. Vul daarnaast ook het totaalbedrag in de bijhorende regel in eUUR.
 • Verlof: vul hier de uren in die je aan verlof wilt laten uitbetalen. Overleg het opnemen van verlof altijd van te voren eerst met je leidinggevende.
 • Ziekte uren: vul hier de uren in die je ziek bent geweest die je normaalgesproken zou hebben gewerkt
 • Kortverzuim/Bezoek aan Arts: Vul hier uren in als je niet hebt kunnen werken omdat je bijvoorbeeld een afspraak had bij de huisarts of de tandarts. Overleg dit vooraf met leidinggevende en Pernu.
 • Bijzonder verlof: Vul hier uren in als je niet hebt kunnen werken omdat je bijvoorbeeld een trouwerij of een begrafenis had. Voor alle rechten op bijzonder verlof verwijzen we je naar het NBBU CAO.
 • Feestdag uren: Vul hier uren in die je normaal gewerkt zou hebben als het geen feestdag zou zijn geweest. Deze uren krijg je dan doorbetaald. In het NBBU CAO staat op welke feestdagen dit van toepassing is.
 • Thuiswerkvergoeding: Dit is een nettovergoeding per dag. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de CAO waaronder je onder valt. Het bedrag kan je invullen bij elke dag dat je thuis hebt gewerkt.

Overzicht maken van mijn OV-Kosten

Als je recht hebt op reiskostenvergoeding via het openbaar vervoer dan kan je deze kosten op het urenbriefje declareren. Als je dit doet dan zal het systeem om een bewijsstuk vragen. Dit kan een foto zijn van een bus of treinkaart maar als je een persoonlijke OV-chipkaart hebt gebruikt kan je een overzicht downloaden van de OV-chipkaart website. Als je op de website bent ga je rechtsboven naar inloggen en log vervolgens in. Als dat gelukt is kan je op “bekijk reishistorie” klikken en vervolgens selecteer je je kaart. Daarna scrol je naar onderen en selecteer je de periode waarover je een overzicht wilt maken en klik je op “Maak declaratieoverzicht”. Er zal nu een pdf gedownload worden op je apparaat. Deze pdf kan je in eUUR uploaden als bewijsstuk.

Uitbetaling


Als je gedetacheerd bent via Pernu wordt je eens per 4 weken uitbetaald volgens het schema hieronder. De weken worden uitbetaald op basis van de ingediende urenstaten. Bij het niet op tijd inleveren van de een urenstaat zal de desbetreffende week meegaan met de betaling van de volgende periode. Voor een tijdige uitbetaling dienen urenstaten elke week, uiterlijk op de dinsdag, ingeleverd te worden in eUUR. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn, neem dan contact met ons op.


 

Loonstrook

Deze kun je terugvinden (vanaf 2021) in je eUUR omgeving. Deze krijg je eens per 4 weken. Op de dagen dat je uitbetaald word (zie schema bij uitbetaling), verschijnt de nieuwe loonstrook in de e-uur omgeving. Opbouw van jouw verlof kan je terugvinden op je meest recente loonstrook onder het kopje “reserveringen”. Zie voorbeeld hieronder:

Afbeelding met tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Pensioen

Als je bij Pernu in dienst komt dan bouw je meteen pensioen op. Je krijgt hiervan bericht van de pensioenmaatschappij waar Pernu bij aangesloten is, Stipp. De pensioenopbouw zie je nog niet terug op je loonstrook. Dit komt omdat alleen Pernu, als werkgever, pensioenpremie afdraagt voor jou. Na 52 weken ga jij, als werknemer, ook pensioenpremie afdragen.

CAO

Als je uitgezonden of gedetacheerd bent via Pernu dan val je onder het NBBU CAO. Deze CAO kan je hier vinden. Wij volgen vaak in primaire arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld het bruto uurloon) de CAO van onze opdrachtgever.

Jonggehandicaptenkorting

Als jij een Wajong status hebt dan heb je in principe recht op de Jonggehandicaptenkorting. De Jonggehandicaptenkorting is, net als de algemene heffingskorting, een korting op je loonheffing. Als deze toegepast wordt, dan betaal je minder loonbelasting en hou je hier netto meer aan over. Als je wilt dat Pernu deze korting bij jou toepast dan kun je dit per e-mail aangeven aan ons. Pas hierbij wel op als je naast het salaris van Pernu ook nog een Wajong uitkering ontvangt. Het UWV past deze korting waarschijnlijk ook toe op jouw uitkering. En je mag de korting maar bij een partij toepassen. Gebeurt dit toch dan zal de Belastingdienst dit bij het aangeven van je inkomstenbelasting terugvorderen.

Ziekteverzuimregeling

Ben je ziek? In het document wat je hieronder kunt downloaden zie je wat de regels zijn van Pernu rondom ziekte. Dit regelement is bestemd voor alle medewerkers van Pernu met een arbeidsovereenkosmt van onbepaalde dan wel bepaalde tijd.

Ziekteverzuimreglement Pernu downloaden

Tip een vriend

Help ons nieuw talent uit de doelgroep te vinden en claim jouw Pluim cadeaubon van 150 euro!

Kijk eens in je eigen persoonlijke netwerk voor nieuwe aanwinsten op de werkvloer, draag die aan bij je HR- recruiter én maak kans op die bonus! Claim jouw Pluim cadeaubon van 150 euro!

Bekijk hier alle spelregels:

 • Jouw eigen HR- recruiter dient als contactpersoon voor het aanleveren van kandidaten
 • De beloning is een Pluim cadeaubon 150 euro
 • Wanneer de Pluim cadeaubon van 150 euro beloning? Als de HR- recruiter de door jou voorgedragen kandidaat kan voorstellen bij een opdrachtgever
 • Jouw eigen HR- recruiter neemt contact met je op wanneer er sprake is van een beloning.

Vergroot je baankansen met Pernu Power!

Ben jij werkzaam voor Pernu of solliciteer je op een vacature bij Pernu maar sluit jouw opleiding niet 100% aan? 

Pernu wil niet alleen dat iedereen de regie over zijn eigen loopbaan en ontwikkeling kan nemen, maar ook dat de mogelijkheden daartoe binnen handbereik zijn. Pernu Power kan jou hierbij helpen! Wij werken samen met de LOI en Goodhabitz, lees hier meer over onze opleidingen.

Zo leer je gedurende je loopbaan bij en blijf je flexibel en duurzaam inzetbaar op de arbeidsmarkt.

 

Naar opleidingen     Informatie opleidingen

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist