Uren Inloggen Contact

Wajong (doelgroep) Utrecht

Ben jij wajonger of familie van een wajonger en op zoek naar wajong vacatures Utrecht? Pernu (zelf gevestigd in Zeist) heeft de leukste en mooiste wajong vacatures Utrecht voor jou! Kijk snel.

Onze wajong vacatures utrecht

10April

Secretarieel Administratief Medewerker bij PinP in Utrecht (doelgroepregister/Wajong)

Utrecht
Administratief
20 - 24 uur
HBO
Midden-Nederland , Utrecht
Wajong (doelgroep) , Indicatie Banenafspraak (doelgroep) , Doelgroepregister (doelgroep) , Praktijkroute (doelgroep)
Heb jij ervaring met secretariële en administratieve werkzaamheden en ga jij graag aan de slag in een klein én fijn team?  Heb je nu een Wajong uitkering,...
17April

Verkeersregelaar Diftar provincie Utrecht (doelgroepregister/Wajong)

Utrecht
Logistiek , Facilitair
20 - 24 uur , < 20 uur
Voortgezet onderwijs , Praktijkonderwijs , LBO
Midden-Nederland , Utrecht
Wajong (doelgroep) , Indicatie Banenafspraak (doelgroep) , Doelgroepregister (doelgroep) , Praktijkroute (doelgroep) , Wsw indicatie (doelgroep)
Lijkt jou het leuk om het verkeer te regelen bij werkzaamheden aan de weg? Dan hebben we een mooie baan voor jou als Verkeersregelaar bij Diftar in provincie Utrecht! Deze vacature staat...
28May

Officemanager bij PinP in Utrecht (doelgroepregister/Wajong)

Utrecht
Administratief , Management
20 - 24 uur
HBO
Midden-Nederland , Utrecht
Wajong (doelgroep) , Indicatie Banenafspraak (doelgroep) , Doelgroepregister (doelgroep) , Praktijkroute (doelgroep)
Kan jij schriftelijk en verbaal goed communiceren en ga jij graag aan de slag in een klein én fijn team?  Heb je nu een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de...
02November

Fiscaal administratief medewerker Belastingdienst MKB Utrecht (doelgroepregister/Wajong/Praktijkroute)

Utrecht
Administratief , Belastingdienst , Rijksoverheid , Legal
24 - 32 uur , 32 - 36 uur
HBO , WO
Midden-Nederland , Utrecht
Wajong (doelgroep) , Indicatie Banenafspraak (doelgroep) , Doelgroepregister (doelgroep) , Wsw indicatie (doelgroep) , Praktijkroute (doelgroep)
Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? En heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak of Praktijkroute? Dan hebben we een...
Pernu is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het werven en koppelen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werkgevers die mooie functies voor hen hebben. Vanuit het hart van de provincie Utrecht werken we met een klein team hard om ervoor te zorgen dat onze kandidaten een baan vinden waar zij zich op hun plek voelen.

Pernu heeft al jaren de leukste wajong vacatures Utrecht. Het gaat om vacatures in alle mogelijke branches. Niet alleen onbetaald werk, maar bijvoorbeeld ook hbo en wo banen bij de Rijksoverheid.

Zo zoeken onder meer regelmatig nieuwe medewerkers voor de Belastingdienst in Utrecht en Amersfoort, hebben we uitdagende functies bij Defensie, bij de Politie en bij de Dienst Justitiële Inrichtingen. Daarnaast hebben we technische vacatures bij toonaangevende mkb-bedrijven in de regio Utrecht, speciaal voor mensen met Wajong.

Pak je kans om te werken in een uitdagende mooie baan die helemaal bij jou past. Reageer snel op een van onze wajong vacatures Utrecht of schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden van wajong vacatures Utrecht in de toekomst.

Schrijf je in
Waarom je bij Pernu solliciteren moet

  • Mooie, uitdagende banen, zowel mbo als hbo of wo en ook voor mensen die van het praktijkonderwijs afkomstig zijn.
  • Een vast contactpersoon bij Pernu die je helpt bij de sollicitatie en vervolgens altijd betrokken blijft. .
  • Pernu zorgt voor goede, zorgvuldige en deskundige jobcoaching op maat, zodat je de baan niet alleen kan krijgen, maar ook vasthouden. .
  • Mis je competenties? Via ons Pernu Power-programma kan je allerlei gratis opleidingen en trainingen volgen. .
  • Niet het gevraagde diploma? Wij bieden je gratis een IQ-test aan waarmee je aan kunt tonen dat je over het gevraagde werk- en denkniveau beschikt. .
Alle Wajong vacatures . Meer over Pernu

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist