Uren Inloggen Contact

Wajong (doelgroep) Utrecht

Ben jij wajonger of familie van een wajonger en op zoek naar wajong vacatures Utrecht? Pernu (zelf gevestigd in Zeist) heeft de leukste en mooiste wajong vacatures Utrecht voor jou! Kijk snel.

Onze wajong vacatures utrecht

15February

Stuwadoor Luchtkanalen bij PRo-61 (doelgroepenregister/Wajong)

Nederland
Logistiek , Productie , Techniek
36 - 40 uur
Voortgezet onderwijs , LBO , MBO , Praktijkonderwijs
Noord-Brabant , Utrecht , Noord-Holland , Zuid-Holland , West-Nederland
Wajong (doelgroep) , Indicatie Banenafspraak (doelgroep) , Doelgroepregister (doelgroep) , Praktijkroute (doelgroep) , Wsw indicatie (doelgroep)
Ben jij graag met je handen aan het werk? Heb je nu een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan bieden wij jou nu de kans om als...
28February

Administratief Medewerker Belastingdienst Talent Werkt! Utrecht (doelgroepregister/Wajong)

Utrecht
Administratief , Belastingdienst , Legal , Rijksoverheid
24 - 32 uur , 32 - 36 uur
MBO , HBO , WO
Midden-Nederland , Utrecht
Wajong (doelgroep) , Indicatie Banenafspraak (doelgroep) , Doelgroepregister (doelgroep) , Praktijkroute (doelgroep) , Wsw indicatie (doelgroep)
Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig?  En heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak?   Dan hebben we een mooie...
30September

Pensioenspecialist bij PROambt in regio Zuid-Holland / Utrecht / Midden Brabant(doelgroepregister/Wajong)

regio Rotterdam/Den Haag/Utrecht/Midden-Brabant
Administratief , Finance
32 - 36 uur , 36 - 40 uur
HBO , WO
Midden-Nederland , Utrecht , West-Nederland , Zuid-Holland , Noord-Brabant , Rotterdam
Wajong (doelgroep) , Indicatie Banenafspraak (doelgroep) , Doelgroepregister (doelgroep) , Praktijkroute (doelgroep) , Wsw indicatie (doelgroep)
Ben jij een Pietje Precies en buig jij je graag over cijfers en berekeningen? Heb je daarnaast ook een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan...
31May

Installateur Hybride Warmtepomp bij HeatTransformers Woerden (doelgroepregister en Wajong)

Woerden
Techniek
36 - 40 uur
Utrecht , Midden-Nederland
Wajong (doelgroep) , Indicatie Banenafspraak (doelgroep) , Doelgroepregister (doelgroep) , Praktijkroute (doelgroep)
Ben jij technisch goed onderlegd en werk jij graag in een jong en dynamisch bedrijf? Heb je nu een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie...
Pernu is al meer dan 14 jaar gespecialiseerd in het werven en koppelen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werkgevers die mooie functies voor hen hebben. Vanuit het hart van de provincie Utrecht werken we met een klein team hard om ervoor te zorgen dat onze kandidaten een baan vinden waar zij zich op hun plek voelen.

Pernu heeft al jaren de leukste wajong vacatures Utrecht. Het gaat om vacatures in alle mogelijke branches. Niet alleen onbetaald werk, maar bijvoorbeeld ook hbo en wo banen bij de Rijksoverheid.

Zo zoeken onder meer regelmatig nieuwe medewerkers voor de Belastingdienst in Utrecht en Amersfoort, hebben we uitdagende functies bij Defensie, bij de Politie en bij de Dienst Justitiële Inrichtingen. Daarnaast hebben we technische vacatures bij toonaangevende mkb-bedrijven in de regio Utrecht, speciaal voor mensen met Wajong.

Pak je kans om te werken in een uitdagende mooie baan die helemaal bij jou past. Reageer snel op een van onze wajong vacatures Utrecht of schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden van wajong vacatures Utrecht in de toekomst.

Schrijf je in
Waarom je bij Pernu solliciteren moet

  • Mooie, uitdagende banen, zowel mbo als hbo of wo en ook voor mensen die van het praktijkonderwijs afkomstig zijn.
  • Een vast contactpersoon bij Pernu die je helpt bij de sollicitatie en vervolgens altijd betrokken blijft. .
  • Pernu zorgt voor goede, zorgvuldige en deskundige jobcoaching op maat, zodat je de baan niet alleen kan krijgen, maar ook vasthouden. .
  • Mis je competenties? Via ons Pernu Power-programma kan je allerlei gratis opleidingen en trainingen volgen. .
  • Niet het gevraagde diploma? Wij bieden je gratis een IQ-test aan waarmee je aan kunt tonen dat je over het gevraagde werk- en denkniveau beschikt. .
Meer over Pernu

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist
PernU B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en zowel vacatures als advertenties af te stemmen op je persoonlijk interesses. Meer weten?