Uren Inloggen Contact
Zoekresultaten verfijnen
Filter

Wajong (doelgroep) Friesland

Ben jij op zoek naar Wajong vacatures Friesland? Bij Pernu hebben we regelmatig mooie banen bij de Rijksoverheid en andere werkgevers die social return hoog op de agenda hebben staan.

29November

Facilitair ondersteuner bij Dienst Justitiële Inrichtingen Leeuwarden (doelgroepregister/Wajong)

Leeuwarden
Dienst Justitiële Inrichtingen , Rijksoverheid , Facilitair
32 - 36 uur , 24 - 32 uur
LBO , MBO
Noord-Nederland , Friesland
Wajong (doelgroep) , Indicatie Banenafspraak (doelgroep) , Doelgroepregister (doelgroep) , Praktijkroute (doelgroep) , Wsw indicatie (doelgroep)
Wil jij graag aan de slag op een bijzonder werkplek? Dan zoeken we jou! Pernu zoekt een Facilitair Ondersteuner voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in Leeuwarden. Lijkt het jou leuk...
Pernu heeft voor jou alle wajong vacatures Friesland voor jou op een rijtje gezet. Het gaat om vacatures in alle mogelijke branches. Niet alleen onbetaald werk, maar bijvoorbeeld ook hbo en wo banen.

Staat er geen vacature voor je bij? Kijk dan ook eens bij de wajong vacatures in Drenthe of Groningen. Pak je kans om te werken in een uitdagende mooie baan die helemaal bij jou past. Reageer snel op een van onze wajong vacatures Friesland of schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden van wajong vacatures Friesland in de toekomst.

Schrijf je in
Waarom je bij Pernu solliciteren moet

  • De leukste banen voor Wajongers en mensen met een registratie in het Doelgroepenregister
  • Een vast contactpersoon bij Pernu
  • Pernu zorgt voor goede, zorgvuldige en deskundige jobcoaching op maat, zodat je de baan niet alleen kan krijgen, maar ook vasthouden.
  • Mis je competenties? Via ons Pernu Power-programma kan je allerlei gratis opleidingen en trainingen volgen.
  • Niet het gevraagde diploma? Wij bieden je gratis een IQ-test aan waarmee je aan kunt tonen dat je over het gevraagde werk- en denkniveau beschikt.


Alle Wajong vacatures . Meer over Pernu

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist
PernU B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en zowel vacatures als advertenties af te stemmen op je persoonlijk interesses. Meer weten?