Uren Inloggen Contact

Kitty Ockhuijsen

'Focus op de sterke eigenschappen'

Kitty Ockhuijsen

Social Recruiter

Ieder mens heeft zijn kwaliteiten, voorkeuren, uitdagingen, wensen en ambities. En werkgevers zijn net mensen. Ik geloof dat een passende werkgever, werkomgeving en rol een enorm verschil maken in iemands algemene gevoel van gelukkig en vitaal zijn. Ondersteunen in het vinden van die juiste match tussen iemand met een arbeidsbeperking door te focussen op wat er wel kan en een inclusieve werkgever. Daar zet ik mij graag voor in!

Al een tijdje ervaarde ik onrust in mijn voormalige rol in mijn werkende leven. Een groeiende behoefte om veel directer en daardoor meer voelbaar bij te dragen en het verschil te maken voor iemand anders. Bij Pernu geloof ik een werkgever en rol gevonden te hebben die goed past bij mijn veranderde ambities, persoonlijke waarden en doelen.

Als Social Recruiter help ik werkgevers die diverser en inclusiever willen zijn door ze voor te stellen aan talenten die te maken hebben met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit mijn ervaring als marketeer weet ik hoe belangrijk het is om vanuit verschillende perspectieven naar iets of iemand te kijken om de kern goed te kunnen duiden. Dat gaat mij in mijn nieuwe rol helpen bij het maken van duurzame matches.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist