Uren Inloggen Contact

Medewerker Transportunits borstkankeronderzoek bij Systolé Logistics(doelgroepregister/Wajong)

Vertrekpunt: Den Dolder
Wajong (doelgroep) Indicatie Banenafspraak (doelgroep) Doelgroepregister (doelgroep) Wsw indicatie (doelgroep) Praktijkroute (doelgroep)
Utrecht Midden-Nederland
20 - 24 uur
Logistiek
Voortgezet onderwijs LBO Praktijkonderwijs
PED01255
Nieuw
Share

De functie

Ben jij graag op pad en handig aangelegd? En heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Wat ga je doen?
Alle vrouwen tussen de 50 en 75 jaar krijgen iedere 2-3 jaar een uitnodiging om deel te nemen aan het bevolkingsonderzoek voor borstkanker. Dit onderzoek vindt plaats in mobiele units. Dit zijn trailers/bussen met medische apparatuur die in ongeveer 60 locaties in Nederland komen te staan. Jij gaat meehelpen met het transport van deze units van de ene naar andere locatie (denk aan transport klaar maken, route voorbereiden en de units klaarmaken op de locatie, denk dan bijvoorbeeld aan stroom en water aansluiten).
De units komen in heel Nederland te staan. Maar je zal altijd eerst naar het kantoor in Den Dolder komen en vanuit daar met je collega's op pad gaan.

Hoe kan jouw werkdag eruit zien?
Je starttijd is meestal 13 of 14 uur. Je komt naar het kantoor in Den Dolder en vanuit daar rijd je samen met je collega's naar de nieuwe locatie waar de trailer komt te staan. Je gaat eerst de nieuwe locatie bekijken en zorgt dat deze in orde is. Dan ga je de trailer ophalen, maakt deze transport klaar en vervolgens breng je hem samen met je collega's naar de nieuwe locatie. Op de nieuwe locatie maak je de trailer helemaal klaar voor gebruik, zodat hij de volgende dag weer door het medische team gebruikt kan worden. Het einde van je werkdag zal rond 20 a 21 uur zijn.
Ben je benieuwd hoe zo'n trailer waarin het borstkankeronderzoek plaatsvindt eruit ziet. Kijk dan hier om een een filmpje over het onderzoek te bekijken.

In wat voor team kom je te werken?
Je komt te werken in een team met 3 andere collega's. Hiervan zijn 2 collega's fulltime bezig met het plaatsen van de units. Een andere collega houdt zich bezig met de planning. Je krijgt 1 vaste leidinggevende. Het is een familiebedrijf en de sfeer in het team is informeel. Ze omschrijven zichzelf als aanpakkers.

Wat heb jij in huis?

  • Jij hebt een doelgroepindicatie, dit is echt een eis, solliciteren zonder deze registratie heeft dus helaas geen zin. Voor meer info klik hier ;
  • Jij bent fysiek fit
  • Rijbewijs B is een plus, maar geen must. Wel fijn als er de bereidheid is om dit te behalen. Dan ben je in de toekomst breder inzetbaar en kan je ook je uren uitbreiden.
  • Enige technische ervaring/ affiniteit is een pré, een schroevendraaier kunnen hanteren is al voldoende.
  • Jij bent communicatief vaardig (representatief/tact). Klanten zijn de medewerkers van het RIVM die de borstkankeronderzoeken afnemen in de units. Hun klantbeleving staat centraal, zij moeten tevreden zijn over de geleverde dienstverlening.
  • Jij bent flexibel beschikbaar omdat de planning per week verschilt. Werktijden zullen van 12u/13u tot 20u/21u zijn. Dus altijd 'middag/ avonddienst.
  • Het is praktisch als je in het midden van het land woont/dichtbij Den Dolder.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een contract van 1 jaar met kans op overname of verlenging.
  • Een contract voor 20 uur per week. Urenuitbreiding in de toekomst in wel mogelijk, dit hangt ook af van je werkervaring.
  • Salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Het is vanaf €13,27 bruto per uur.
  • Voor de juiste match is er de mogelijkheid om via Systole een rijbewijs te halen.
  • Goede begeleiding door een ervaren jobcoach!
  • Aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent.
  • Ruimte om een nieuw vak on the job te leren!
  • De mogelijkheid om Trainingen en cursussen te volgen via Pernu Power. Voor meer info, klik hier.
  • Een bijdragen leveren aan het voorkomen van borstkanker in Nederland!

Hoe je solliciteert

Ben je enthousiast geworden door deze leuke vacature? Wacht dan niet te lang maar reageer direct! De sluitingsdatum van deze vacature is 7 februari.

Je solliciteert: door je CV via de solliciteerbutton te sturen.

En dan? Wij nemen na jouw sollicitatie contact met jou op. Als wij denken dat je geschikt bent voor de vacature, dan krijg je van één van onze recruiters een (telefonisch) kennismakingsgesprek en kijken we of wij jou kunnen meenemen in de procedure.

Meer informatie? Bel of whatsapp met Kim Daniels via 06-18718951 of mail naar kim.daniels@pernu.nl.

P.S. Op zoek naar tips om jouw droombaan te veroveren? Lees hier tips om te solliciteren, je cv op te stellen en het schrijven van een motivatiebrief

Bedrijfsprofiel

Alle grote dingen beginnen klein! Het concept van Systolé Logistics begon met een oude stadsbus die omgebouwd werd tot de eerste mobiele CT-scanner. Hierop volgden mobiele MRI-scanners en niersteenvergruizers die aan diverse ziekenhuizen verhuurd werden. Bijna 30 jaar geleden ontstond hieruit het Bevolkingsonderzoek naar Borstkanker. Wij zijn trots op het feit dat Systolé Logistics een belangrijke rol heeft gespeeld bij de invoering en het tot stand komen hiervan. De eerste 26 mobiele screenings eenheden hiervoor zijn in opdracht van Systolé Logistics gebouwd en gefinancierd, waarna de overheid de verdere uitrol van het landelijke onderzoek in haar beheer heeft genomen. Vanaf dat moment is Systolé Logistics logistiek partner geworden van alle regio’s in Nederland die het Bevolkingsonderzoek Borstkanker faciliteren met op dit moment 60 mobiele screenings eenheden. Maar Systolé Logistics blijft zich ontwikkelen. Naast medische toepassingen, richt Systolé Logistics zich ook op diverse andere mobiele oplossingen, zoals promotie en hospitality.
'Iedereen heeft zijn eigen verhaal en talenten, het is mijn missie om deze talenten te matchen met de juiste baan.' Lees meer..
Medewerker Transportunits borstkankeronderzoek bij Systolé Logistics(doelgroepregister/Wajong)

Laatste vacatures

Job Banner

Medewerker Aangiftes Belastingdienst MKB Rotterdam (doelgroepregister/Wajong)

Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? En heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan hebben we een mooie baan voor jou...
Rotterdam

Medewerker Aangiftes Belastingdienst MKB Venlo (doelgroepregister/Wajong)

Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? En heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan hebben we een mooie baan voor jou...
Venlo

Medewerker Aangiftes Belastingdienst MKB Middelburg (doelgroepregister/Wajong)

Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? En heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan hebben we een mooie baan voor jou...
Middelburg

Accountmanager bij Pernu

Als Accountmanager vervul je zowel binnen- als buitendienstwerkzaamheden. Juist deze combinatie maakt de functie zo leuk! In de buitendienst ga je actief op bezoek bij opdrachtgevers.
Zeist

Administratief medewerker P&O bij de Justitiële ICT Organisatie Gouda (doelgroepregister/Wajong)

Ben jij op zoek naar een baan binnen de overheid? Pernu is op zoek naar een Administratief medewerker P&O voor de Justitiële ICT Organisatie (JIO) in Gouda. Lijkt het jou leuk om deze...
Gouda

Accountmanager Social Impact bij Pernu

Als Accountmanager Social Impact combineer jij het beste van twee werelden: het maken van sociale impact met jouw commerciële vaardigheden! Juist deze combinatie maakt de functie zinvol en...
Zeist

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze laatste vacatures in jouw regio! Meld je aan voor onze nieuwsalerts en ontvang alle nieuwe vacatures altijd direct in je e-mailbox. 

Aanmelden mailinglist