Home > Vacatures
Zoek een vacature
Zoekresultaten verfijnen

Doelgroepregister vacatures

Zit je in het doelgroepregister en wil je aan de slag? Dan zit je hier goed. Pernu specialiseert zich al 10 jaar in doelgroepregister vacatures én in goede begeleiding, zodat jouw nieuwe baan ook echt een succes wordt.

Pernu is een gespecialiseerd detacheringbureau dat bemiddelt tussen mensen die ingeschreven staan in het doelgroepregister en werkgevers die mooie doelgroepregister banen in de aanbieding hebben. Het gaat om doelgroepregister vacatures in diverse branches en sectoren. De verschillende vacatures die bij ons open staan zijn bovendien van en verschillend niveau. Er is echter één overeenkomstig kenmerk: het zijn allemaal leuke banen waar je echt je talent in kwijt kunt.

Assistent Medewerker Opleidingscentrum bij Defensie - Hilversum

Vind jij het leuk om aan de slag te gaan bij een opleidings- en trainingscentrum voor medische beroepen bij Defensie? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een Assistent voor het opleidingcentrum...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#PED00296

Administratief medewerker - Den Haag

Voer jij graag administratieve- en/of archiefwerkzaamheden uit? Lijkt het jou leuk om dit te gaan doen bij het Ministerie van Buitenlandse zaken in Den Haag? En heb je tot slot nu een Wajong...
Gepubliceerd: 17-01-2020
Referentie nr:#PED00295

Hulp beheerder logistiek - Schaarsbergen

Heb jij affiniteit met logistiek en lijkt het je leuk om bij Defensie aan de slag te gaan? Heb je nu een Wajong, Doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan is deze...
Gepubliceerd: 09-01-2020
Referentie nr:#PED00292

Gastheer/-vrouw leveranciers - Ter Peel

Vind jij klantcontact leuk en ben je op zoek een baan in de overheid? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een gastheer/-vrouw leveranciers voor de Dienst Justitiële Inrichtingen in...
Gepubliceerd: 08-01-2020
Referentie nr:#PEB00290

Data Analist - 't Harde

Heb jij affiniteit met computers en dataverwerking? Wil jij graag aan de slag bij Defensie in 't Harde? Heb je nu een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie...
Gepubliceerd: 19-12-2019
Referentie nr:#PEK00281

Medewerker kartonfabriek - Soest

Ben jij een echte allrounder en graag in de praktijk bezig? Pernu is op zoek naar een medewerker kartonfabriek voor Smurfit Kappa in Soest. Lijkt het jou leuk om deze functie uit te oefenen?...
Gepubliceerd: 18-12-2019
Referentie nr:#PEB00279

Val jij in het doelgroepregister?

Hoe werken wij?

1. Jij schrijft je in

Wanneer je je bij ons aanmeldt voor één van onze doelgroepregister vacatures of als je je bij ons inschrijft als werkzoeker, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Samen gaan we op zoek naar jouw sterke kanten en jouw aandachtpunten. We willen een zo goed mogelijk beeld van je krijgen.

2. Wij gaan op zoek

Vervolgens gaan we op zoek naar een baan die bij jou zou kunnen passen. Voor Pernu is het belangrijk dat jij je helemaal op je plek voelt zitten. We koppelen je dus niet aan de eerste de beste baan, maar zoeken naar een baan die jou op het lijf geschreven is.

Daarbij kijken we verder dan de dag van morgen. Welke toekomst biedt deze baan je? Kun je er doorgroeien? Zijn de taken en werkzaamheden van de functie duidelijk of kan deze worden aangepast naar jouw talenten en voorkeuren?

3. Jij gaat op gesprek

Als wij de ideale baan voor je denken gevonden te hebben, regelen wij een sollicitatiegesprek. Vind je sollicitatiegesprekken spannend? Wij zijn er om je te helpen met de voorbereidingen en zo nodig gaan we met je mee.

“Vind je sollicitatiegesprekken spannend? Wij zijn er om je te helpen met de voorbereidingen en zo nodig gaan we met je mee.”

Coaching on the job

Pernu heeft een naam hoog te houden als het gaat om het invullen van vacatures voor mensen uit het doelgroepregister. Werkgevers vertrouwen erop dat Pernu gemotiveerde kandidaten voorstelt. En ook jij als werknemer wilt dat je goed begeleid wordt. Niet alleen bij de sollicitatie, maar ook wanneer je eenmaal aan het werk bent.

Pernu biedt je om die reden goede coaching on the job. Een ervaren jobcoach coacht je, terwijl hij of zij meewerkt op jouw werkplek. Samen zorgen jullie ervoor dat je alles uit jezelf halen kunt en je tot bloei komt op je werkplek.

Ook je werkgever wordt door ons begeleid. Hoe kan hij het best met jou omgaan? Hoe maakt hij zoveel mogelijk gebruik van jouw sterke kanten?

Schrijf je in!

Pernu gelooft in goed werk voor mensen die in het doelgroepregister staan. Elke bemiddeling is bij ons maatwerk en we gaan altijd voor kwaliteit. Spreekt dat je aan? Schrijf je dan nu in en wie weet kunnen wij jou binnenkort feliciteren met een nieuwe baan!

Inschrijven
Pernu gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.