Uren Inloggen Contact

Politie

Logo politie Ben jij Wajonger of sta je in het Doelgroepregister en zou je in een stoer beroep aan de slag willen? Speciaal voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt heeft Pernu door heel Nederland vacatures bij de politie.

Werken bij de politie is verantwoordelijk werk. Van codes ontcijferen en sporen traceren tot het redden van levens. Als je bij de politie komt werken, werk je mee aan een veilig Nederland. En dat is in een veranderend landschap elke dag opnieuw een uitdaging!
28September

Medewerker Facilitaire Ondersteuning bij de Politie in Venlo (doelgroepregister/Wajong)

Venlo
Rijksoverheid , Politie
32 - 36 uur
Voortgezet onderwijs
Zuid-Nederland , Limburg
Wajong (doelgroep) , Indicatie Banenafspraak (doelgroep) , Doelgroepregister (doelgroep) , Praktijkroute (doelgroep) , Wsw indicatie (doelgroep)
Beschik jij over facilitaire werkervaring, ben jij in het bezit van een rijbewijs B, heb je aantoonbaar technisch inzicht en lijkt het jou interessant om te werken voor de Politie? Heb je nu een...
28September

Camerabeeldspecialist bij de Politie in Oosterhout (doelgroepregister/Wajong)

Oosterhout
Rijksoverheid , Politie
24 - 32 uur , 32 - 36 uur
MBO
Zeeland , West-Brabant
Wajong (doelgroep) , Indicatie Banenafspraak (doelgroep) , Doelgroepregister (doelgroep) , Praktijkroute (doelgroep) , Wsw indicatie (doelgroep)
Heb jij oog voor detail, ervaring met verslaglegging, affiniteit met politiewerk en lijkt het jou interessant om te werken voor de Politie? Heb je nu een Wajong uitkering,...

Flexibel werken bij de politie

De politie vindt het als werkgever belangrijk om flexibel te zijn als het gaat om de balans tussen werk en privé. Zo kun jij aangeven wat je fijn vindt, waar je graag wilt werken en hoe je dit voor je ziet. Door samen in gesprek te gaan kun jij je werk inrichten op de manier die jij prettig vindt.

Begeleiding naar groei

Als je werkt bij de politie durf jij een stap naar voren te zetten wanneer dit nodig is. Dit vraagt van jou dat je stevig in je schoenen staat. Bij de politie ontvang je de begeleiding die je daarbij helpt. Zo leer je met middelen die je op straat nodig hebt om te gaan, krijg je alle benodigde vakkennis én leer je mensen inschatten. En daar stopt het niet bij. Door opleidingen die je mag volgen en door de ervaring die je opdoet blijf je jezelf ontwikkelen, zowel zakelijk als persoonlijk.

Pernu als specialist voor politie functies

Pernu heeft van de politie de exclusieve opdracht gekregen om werknemers te werven voor verschillende functies door het land. Vind jij de vacature die bij je past, dan word je gedetacheerd vanuit Pernu. Zo profiteer je enerzijds van de arbeidsvoorwaarden bij de politie, maar ook van de begeleiding en kennis die je vanuit Pernu ontvangt. Bevalt het de opdrachtgever en jou na een jaar werken goed? Dan maak je kans op een vaste aanstelling.

Wil je geen kans missen op het verkrijgen van jouw ideale baan bij de politie? Schrijf je in als werkzoeker en dan bellen wij jou als er een functie bij de politie beschikbaar is.

Schrijf je in Andere Wajong vacatures

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist
PernU B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en zowel vacatures als advertenties af te stemmen op je persoonlijk interesses. Meer weten?