Uren Inloggen

Binck Raven

Ik doe altijd wat ik kan in de hoop dat ik iets leer wat ik niet kan

Binck Raven

Junior marketingmedewerker

Binnen zijn huidige rol als junior marketingmedewerker speelt Binck een belangrijke rol in het vullen van de salesfunnel. Hij houdt zich met name bezig met het acquireren van nieuwe opdrachtgevers. Hierbij richt hij zich op het proces van leads genereren en deze vervolgens klaarzetten in CRM zodat ze goed opgevolgd kunnen worden.

Binck doet dit met de overtuiging dat kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt gelijke kansen verdienen op de arbeidsmarkt. Hij studeert momenteel International Business & Entrepreneurship in Amsterdam. Door zijn interesse in marketing is Binck zijn loopbaan begonnen bij Pernu. Vanuit zijn studie deelt Binck regelmatig nuttige weetjes op kantoor met collega’s.

Binnen Pernu voelt Binck zich goed op zijn plek. Er heerst een informele werksfeer en er wordt regelmatig gelachen. Iedereen heeft met zijn eigen unieke talenten een inbreng binnen het team.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist
Pernu gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en zowel vacatures als advertenties af te stemmen op je persoonlijk interesses. Meer weten?