Home > Werkzoekers
Recente Vacatures
DJI Ministerie van Justitie
inDen Haag
Sg Spieringshoek
inSchiedam
Defensie
inSchaarsbergen
P-Direkt
inDen Haag

Werkzoekers

Ben jij op zoek naar een baan? En liefst niet zomaar een baan, maar eentje waar jij je helemaal thuis en op je gemak voelt? Dan is Pernu de ideale detacheerder voor je. Wij helpen je een baan vinden die helemaal bij je past en als het even kan ook nog bij jou in de buurt.

Pernu gaat net even verder dan veel detacheerders of uitzendbureaus doordat wij niet zomaar werkgevers aan werkzoekenden willen koppelen. Nee, we proberen je alleen die baan aan te bieden die jou helemaal op het lijf geschreven is en begeleiden je zo nodig voor langere tijd om er zeker van te zijn dat je goed terecht komt.

Inschrijven als werkzoeker

Onze aanpak

  1. Om er zeker van te zijn dat de baan die wij voor je hebben bij je past, willen we eerst weten wie jij bent en wat je kunt. Elke zoektocht van Pernu begint dus met een uitgebreid assessment waarin we jou beter willen leren kennen.

  2. Daarna gaan we voor jou op zoek. We denken daarbij out-of-the-box. Je krijgt dus niet alleen banen aangeboden die bij ons toch al openstonden, nee: we willen het allerbeste voor je. Daarom denken we eerst zelf na: wat voor soort baan zou bij jou passen?

    “We denken graag zelf na: wat voor soort baan zou bij jou passen?”

    Vaak komen wij op ideeën waar je zelf nog niet aan had gedacht. Dankzij een uitgebreid werkgever-netwerk kunnen wij snel inventariseren of er een functie open staat waarvan wij denken dat jij er geknipt voor bent.

  3. Als jij geïnteresseerd bent in de baan die we je aanbieden, dan regelen we een sollicitatie voor je, of helpen je om op de functie te solliciteren. Daarin gaan we erg ver: zo nodig begeleiden we je naar de sollicitatie om er zeker van te zijn dat jouw kwaliteiten naar voren komen in het sollicitatiegesprek.

    Wil een werkgever aan de slag met jou, maar moet de werkplek of de functie daarvoor aangepast worden? Wij sturen de werkgever, maar ook je toekomstige collega’s aan en helpen hen om jou een warm welkom te bieden en gebruik te maken van jouw talenten.

  4. Zo nodig begeleiden we jou en je werkgever langere tijd om jullie te helpen het beste uit je nieuwe baan te halen. Deze aanpak zorgt ervoor dat Pernu hoog scoort als het gaat om goede matches en tijdelijke of vaste werkverbanden en laag scoort op uitval.

Spreekt de aanpak van Pernu je aan? Meld je aan als werkzoeker!

Meld je aan

Pernu gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.