Uren Inloggen

Werkgevers

Hoe wij werkgevers helpen

Bij Pernu vinden wij dat iedereen recht heeft op betaald werk en gelijke kansen. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door maatwerk te creëren en anders naar de mogelijkheden te kijken, kunnen we veel.

De aanpak van Pernu kenmerkt zich door persoonlijke aandacht én maatwerk. Met als doel om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan duurzame arbeidsplekken te helpen.

Of je als werkgever nou invulling wilt geven aan je Social Return,- het MVO beleid,- het personeelstekort wilt aanpakken,- of gebruik wilt maken van de financiële regelingen,- wij staan klaar om te adviseren en zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek!

Onze werkwijze   Veelgestelde vragen

Detacheren werkt!

Werkgevers hebben belang bij detachering bij het optimaal invullen van de Participatiewet, een flexibel instrument waarbij de bureaucratie en extra begeleiding wordt georganiseerd door een sociale en betrouwbare detacheerder. Pernu beschikt over het SNA-keurmerk en wij zijn aangesloten bij de NBBU.

Met meer dan twaalf jaar ervaring met de bemiddeling van mensen met een arbeidsbeperking hebben wij inmiddels met veel werkgevers succesvol mogen samenwerken.

   

Wij beantwoorden uw vragen graag!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJF?

Neem contact op
Pernu gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.