Home > Vacatures
Recente Vacatures
DJI Ministerie van Justitie
inAlmelo
Defensie
inBreda
Defensie
inHavelte
Zoekresultaten verfijnen

Wajong Vacatures

Banen voor mensen met een Wajong-indicatie

Zit je in of kom je uit de Wajong in wil je aan de slag? Dan ben je bij Pernu aan het goede adres. Wij specialiseren ons al 10 jaar in Wajong vacatures én in goede begeleiding, zodat jouw nieuwe baan een succes wordt.

Pernu bemiddelt tussen mensen met een Wajong-achtergrond en werkgevers die mooie banen in de aanbieding hebben. Het gaat om Wajong vacatures in diverse branches en sectoren en van verschillend niveau. Er is echter één overeenkomstig kenmerk: het zijn allemaal leuke banen waar je echt je talent in kwijt kunt.

Medewerker collectie presentatie - Breda

Zoek jij een baan binnen de overheid? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een medewerker collectie presentatie voor voor de Koninklijke Militaire Academie (KMA) bij Defensie in Breda. Deze vacature...
Gepubliceerd: 20-06-2019
Referentie nr:#PEB00179

Medewerker collectie registratie - Breda

Zoek jij een baan binnen de overheid? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een medewerker collectie registratie voor voor de Koninklijke Militaire Academie (KMA) bij Defensie in Breda. Deze vacature...
Gepubliceerd: 20-06-2019
Referentie nr:#PEB00178

Medewerker verwerking goederen - Almelo

Wil jij een baan binnen de overheid? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een medewerker verwerking goederen voor Dienst Justitiële Inrichtingen in Almelo. Deze vacature staat alleen...
Gepubliceerd: 20-06-2019
Referentie nr:#PEB00177

Documentalist - Breda

Zoek jij een baan binnen de overheid? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een documentalist voor voor de Koninklijke Militaire Academie (KMA) bij Defensie in Breda. Deze vacature staat alleen open...
Gepubliceerd: 20-06-2019
Referentie nr:#PEB00175

Magazijnmedewerker - Almelo

Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je op zoek naar een baan binnen de overheid?  Pernu Werkt Anders is op zoek naar een magazijnmedewerker voor Dienst Justitiële Inrichtingen...
Gepubliceerd: 19-06-2019
Referentie nr:#PEB00176

Secretarieel medewerker - Havelte

Kun jij als geen ander overzicht bewaren en ben je op zoek naar een baan binnen de overheid? Pernu Werkt Anders is op zoek naar meerdere secretarieel medewerkers voor de Johannes Postkazerne...
Gepubliceerd: 23-05-2019
Referentie nr:#PEB00170

Medewerker schoonmaak - Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een baan binnen de overheid? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een medewerker schoonmaak voor de Belastingdienst in Apeldoorn. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten...
Gepubliceerd: 09-05-2019
Referentie nr:#PEB00155

Medewerker schoonmaak - Balkbrug

Pernu Werkt Anders is op zoek naar een enthousiaste medewerker schoonmaak voor CTP Veldzicht in Balkbrug. Dit is een onderdeel van de Dienst Justiële Inrichtingen. Ben jij iemand die niet...
Gepubliceerd: 29-04-2019
Referentie nr:#PEB00147

Assistent- Groundsman/ medewerker onderhoud sportvelden - Eindhoven

Pernu Werkt Anders (voor kandidaten met Wajong of Doelgroepregistratie) isopzoek naar een medewerker Assistent- groundsman/ medewerker onderhoud sportvelden in Eindhoven.   
Referentie nr:#PETW00019
A

Jij schrijft je in

Wanneer je je bij ons aanmeldt voor één van onze Wajong vacatures of als je je bij ons inschrijft als werkzoeker, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Samen gaan we op zoek naar jouw sterke kanten en jouw aandachtpunten. We willen een zo goed mogelijk beeld van je krijgen.

Wij gaan op zoek

Vervolgens gaan we op zoek naar een baan die bij jou zou kunnen passen. Voor Pernu is het belangrijk dat jij je helemaal op je plek voelt zitten. We koppelen je dus niet aan de eerste de beste baan, maar zoeken naar een baan die jou op het lijf geschreven is.

Daarbij kijken we verder dan de dag van morgen. Welke toekomst biedt deze baan je? Kun je er doorgroeien? Zijn de taken en werkzaamheden van de functie duidelijk of kan deze worden aangepast naar jouw talenten en voorkeuren?

Jij gaat op gesprek

Als wij de ideale baan voor je denken gevonden te hebben, regelen wij een sollicitatiegesprek. Zijn sollicitatiegesprekken niet je ding? Wij zijn er om je te helpen met de voorbereidingen en zo nodig gaan we met je mee.

“Zijn sollicitatiegesprekken niet je ding? Wij zijn er om je te helpen met de voorbereidingen en zo nodig gaan we met je mee.”

Coaching on the job

Pernu heeft een naam hoog te houden als het gaat om het invullen van Wajong vacatures. Werkgevers vertrouwen erop dat Pernu gemotiveerde kandidaten voorstelt. En ook jij als Wajong-werknemer wilt dat je goed begeleid wordt – niet alleen bij de sollicitatie – maar ook wanneer je eenmaal aan het werk bent.

Pernu bied je om die reden goede coaching on the job. Een ervaren jobcoach coacht je, terwijl hij of zij meewerkt op jouw werkplek. Samen zorgen jullie ervoor dat je alles uit jezelf halen kunt en je tot bloei komt op je werkplek.

Ook je werkgever wordt door ons begeleid. Hoe kan hij het best met jou omgaan? Hoe maakt hij zoveel mogelijk gebruik van jouw sterke kanten?

Schrijf je in!

Pernu gelooft in goed werk voor Wajongers. Elke bemiddeling is bij ons maatwerk en we gaan altijd voor kwaliteit. Spreekt dat je aan? Schrijf je dan nu in en wie weet kunnen wij jou binnenkort feliciteren met een nieuwe baan! 

Inschrijven
Pernu gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.