Uren Inloggen Contact

Tabitha van Ommen

Een inclusieve maatschappij nastreven is geen afvinklijstje, het verdient onze volle aandacht.

Tabitha van Ommen

Accountmanager

Wanneer Tabitha voelt dat mensen geen kansen krijgen, dan zie je een vonkje in haar ogen. “Ieder mens heeft het recht op educatie. En iedereen moet de gelegenheid krijgen om te mogen leren. Talent heb je en blijven leren doe je altijd. Dat geldt ook als je werkt en aan het arbeidsproces deelneemt.” Dat een afstand tot de arbeidsmarkt ervoor zorgt dat talent deze kans niet krijgt, zet haar elke dag weer op scherp. Iedereen doet er toe!

Verbinden en creëren is haar eerste natuur. Ze zoekt altijd waar gemeenschappelijke drijfveren liggen, zonder de waarden en koers van mens en organisatie uit het oog te verliezen. En staat voor eerlijk, haalbaar en enthousiasmerend advies, waarbij ze geniet van het elkaar echt leren kennen. De borging en ontzorging erna vindt ze net zo belangrijk. Vertrouwen is voor haar de basis voor een langdurige samenwerking.

Haar loopbaan heeft een duidelijke rode draad. Educatie en een leven lang leren gaan samen met ontwikkelen en innoveren. Bij Pernu kan ze de schakel zijn die mensen verbindt en tegelijk inclusief ondernemerschap stimuleren. Ze laat werkgevers ervaren dat een inclusief team van medewerkers logisch en realiseerbaar is. “Het is waardevol, barst van benut talent en stimuleert altijd vooruitgang.” .

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist
PernU B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en zowel vacatures als advertenties af te stemmen op je persoonlijk interesses. Meer weten?