Nieuw item
Home > Over ons > Vacatures Rijksoverheid
Recente Vacatures
DJI Ministerie van Justitie
inVeenhuizen
DJI Ministerie van Justitie
inGouda
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
inDen Haag
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
inDen Haag
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
inDen Haag

Vacatures Rijksoverheid

Wil jij werken bij de Rijksoverheid? Voor diverse ministeries en andere overheidsorganisaties, zoekt Pernu Werkt Anders mensen met afstand tot de arbeidsmarkt (Wajong/doelgroepenregister) die direct aan de slag willen.

Het meerjarige RIHA-programma is erop gericht om jou als hoger opgeleide (HBO- of WO-niveau) met een arbeidsbeperking aan een baan bij de Rijksoverheid te laten kennismaken, met kans op een vaste aanstelling.

De beschikbare vacatures

HBO en WO wajong vacature rijksoverheid

Beleidsmedewerker RIVM (Bilthoven)

Altijd al bij de overheid willen werken? Voor de RIVM is Pernu Werkt Anders op zoek naar een Beleidsmedewerker met HBO werk- en denkniveau. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, Doelgroepenregistratie of indicatie banenafspraak. Let op: reageren kan t/m vrijdag 7 december

Bekijk de vacature >>

Beleidsmedewerker Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (Utrecht)

Voor de Inspectie Gezondheidzorg en Jeugd (IGJ) in Utrecht is Pernu Werkt Anders op zoek naar een Beleidsmedewerker met HBO werk- en denkniveau. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, Doelgroepenregistratie of Indicatie banenafspraak. Let op: reageren kan t/m vrijdag 7 december

Bekijk de vacature >>

vacature beleidsmedewerker rijksoverheid Pernu Werkt Anders Wajong vacature

Beleidsmedewerker voor Ministerie van VWS - Directie Financieel Economische Zaken (Den Haag)

Pernu Werkt Anders is op zoek naar een Beleidsmedewerker (met HBO werk- en denkniveau) voor Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de Directie financieel Economische zaken in Den Haag. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, Doelgroepenregistratie of indicatie banenafspraak. Let op: reageren kan t/m vrijdag 7 december

Bekijk de vacature >>

HBO en WO wajong en doelgroepregister vacatures rijksoverheid

Beleidsmedewerker Ministerie van VWS - Directie Zorgverzekeringen (Den Haag)

Voor de bijzondere werkplek bij Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Directie Zorgverzekeringen is Pernu Werkt Anders op zoek naar een Beleidsmedewerker (HBO werk- en denkniveau) in Den Haag. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, Doelgroepenregistratie of indicatie banenafspraak. Let op: reageren kan t/m vrijdag 7 december

Bekijk de vacature >>

vacature rijksoverheid Pernu werkt Anders Wajong vacature HBO

Projectsecretaris Ministerie van VWS - Flex Pool (Den Haag)

Voor de Overheid is Pernu Werkt Anders op zoek naar een Projectsecretaris met HBO werk- en denkniveau. Je gaat dan aan de slag bij Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in Den Haag. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, Doelgroepenregistratie of indicatie banenafspraak. Let op: reageren kan t/m vrijdag 7 december

Bekijk de vacature >>

Wat kun je verwachten?

Wanneer je je aanmeldt voor het RIHA-programma of voor één van de vacatures gaan we eerst met je in gesprek om te kijken waar jouw wensen en behoeften liggen en waar jij echt gelukkig van wordt. Het is voor ons belangrijk dat jij straks het gevoel hebt dat je op de goede plek zit.
Heb je een keuze gemaakt uit de beschikbare vacatures, dan dragen we je voor als kandidaat voor de beschikbare functie. Indien nodig helpen we je met je sollicitatiebrief en sollicitatiegesprek.

Jouw ideale baan gevonden?

Heb je een klik met je toekomstig werkgever en hebben jullie er beide vertrouwen in, dan kun je officieel gaan deelnemen aan het RIHA-project en wordt je geplaatst bij de functie van jouw voorkeur.

Je gaat dan deelnemen aan een meerjarig programma, waarbij je een volwaardige functie op jouw niveau hebt en je verder kunt ontwikkelen met behulp van workshops en trainingen.

Vanuit Pernu zorgen we bovendien voor goede begeleiding, middels coachingsgesprekken met jou en je leidinggevende. Deze coachinggesprekken zullen meestal plaatsvinden tijdens werkuren op de locatie waar je werkzaam bent.

"Een volwaardige functie op jouw niveau"

Alle informatie over het RiHa programma op een rijtje

  • Een meerjarig programma bij verschillende ministeries van de Rijksoverheid; 
  • Vaste aanstelling in het vooruitzicht bij wederzijdse tevredenheid; 
  • Flexibele opzet waarbij maatwerk mogelijk is; 
  • Werkplekaanpassingen mogelijk.

Samen leren & ontwikkelen

Het RIHA-programma heeft, wanneer je dat wenst, een zeer flexibele opzet. Maatwerk is dus absoluut mogelijk. Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden om te switchen van afdeling en functie om nog meer te leren en je verder te ontwikkelen.

Binnen het programma staat centraal dat iedereen van elkaar kan leren. Er is dus ook veel ruimte voor intervisie ingepland.

Aanmelden

Wil je graag meedoen aan het project, maar weet je niet precies welke baan het best bij je past? Meld je dan aan via de onderstaande knop. Wij gaan dan met je in gesprek om te kijken welke functie het best bij je past.

Ja, ik meld me aan! Help mij een vacature kiezen.

Let op: aanmelden voor dit project kan t/m vrijdag 7 december

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hier je gegevens en je vraag achter dan nemen wij contact met jou op.

Pernu gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.