Home > Over ons > Pernu Werkt Anders Groen
Recente Vacatures
DJI Ministerie van Justitie
inDen Haag
Sg Spieringshoek
inSchiedam
Defensie
inSchaarsbergen
P-Direkt
inDen Haag

Pernu Werkt Anders Groen

Pernu Werkt Anders heeft vacatures in alle branches en door geheel Nederland. Een speciale groep daarbinnen vormen de vacatures in de Groen-sector, assistent greenkeeper en assistent groundsman op golfbanen en sportvelden.

In de afgelopen jaren heeft de golfbranche veel behoefte aan praktisch opgeleide en gecertificeerde greenkeepers op mbo-niveau 1 en 2. Pernu slaagde erin tientallen onervaren schoolverlaters op te leiden tot ervaren greenkeepers en hen een passende baan te bieden en te laten behouden. De inzet van een jobcoach met kennis van zaken is daarbij essentieel.

“Pernu slaagde erin tientallen onervaren schoolverlaters op te leiden tot ervaren greenkeepers en hen een passende baan te bieden en te laten behouden.”  


In dit project werken wij samen met het UWV, het samenwerkingsverband van Nederlandse golfbanen (SGNL), scholingsinstituut IPC Groene Ruimte en re-integratiebedrijf Percuris.

Inmiddels zijn meer dan 25 jongeren met een theoretische leerbeperking, succesvol opgeleid tot assistent-greenkeeper BBL-niveau 1. Een groep van 12 assisten-greenkeepers is een opleiding op BBL-niveau 2 gestart. Zij werken allen met veel plezier en naar tevredenheid van de werkgever op diverse golfbanen in Nederland.

Inschrijven als werkzoeker

Hoe werkt het?

Zoekt u een assistent-greenkeeper? Pernu kan u effectief helpen.

  1. Aspirant greenkeepers worden door Pernu uitvoerig gescreend en geselecteerd. De eisen om deel te mogen nemen aan het traject zijn: gemotiveerd om te werken en te leren, een dienstverlenende instelling en discipline.
  2. De Assistent Greenkeeper wordt opgeleid op MBO Niveau 1 of 2.
  3. Vervolgens wordt hij of zij gedetacheerd naar uw golfbaan. Pernu helpt u bij het aanvragen van eventuele subsidies en voorzieningen.
  4. Onze jobcoach fungeert ter ondersteuning als professionele schakel tussen Assistent Greenkeeper, werkgever, hoofd greenkeeper, overige collega’s, opleider en eventueel thuisbegeleiders.

Behalve assistent-greenkeepers levert Pernu ook ervaren hoofd greenkeepers. Pernu werft en selecteert de juiste vakmensen voor u uit de branche. U kunt de medewerker op het voor u juiste moment inzetten. Of het nu gaat om een specialistisch project of om een structurele vervanging of uitbreiding van het team: Pernu heeft voor ieder situatie een passende oplossing.

Aanmelden als werkgever

Pernu gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.