Home > Over ons > Pernu Werkt
Recente Vacatures
DJI Ministerie van Justitie
inDen Haag
Sg Spieringshoek
inSchiedam
Defensie
inSchaarsbergen
P-Direkt
inDen Haag

Pernu Werkt

Ben jij op zoek naar een goede baan? Pernu heeft banen in verschillende sectoren in de regio Utrecht / Amersfoort / Hilversum. Van van schoonmaker tot beleidsmedewerker, van ongeschoold tot academisch niveau.

Pernu is een detachering-, uitzend- en werving & selectiebureau in Zeist. Wij gaan voor goede banen, vaste uren, een vaste periode en zo nodig met goede begeleiding van een jobcoach. 

Inschrijven als werkzoeker

Maatwerk

Pernu hanteert geen groot archief met werkzoekers, maar zoekt specifiek voor elke opdracht de juiste kandidaat. Daarbij richten we ons op de kansen, mogelijkheden, intrinsieke motivatie en natuurlijke voorkeuren van de werkzoeker.

We streven er dus na om onze kandidaten goed te leren kennen voordat we ze aandragen bij een werkgever. We zijn ervan overtuigd dat de werkzoeker bij het bedrijf moet passen én andersom. Om die reden starten we elk traject met een grondig assessment.

Detachering

Pernu helpt werkgevers door voor kortere of langere tijd werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt te detacheren. Zo draagt Pernu alle organisatorische en administratieve lasten, waardoor de risico’s voor de werkgever tot een minimum beperkt worden.

Aanmelden als werkgever

Pernu gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.