Uren Inloggen Contact

Assistent Technisch Service Medewerker bij Dienst Justitiële Inrichtingen Lelystad (doelgroepregister/Wajong)

Lelystad
Wajong (doelgroep) Indicatie Banenafspraak (doelgroep) Doelgroepregister (doelgroep) Praktijkroute (doelgroep) Wsw indicatie (doelgroep)
Flevoland Midden-Nederland
32 - 36 uur
Dienst Justitiële Inrichtingen
LBO MBO
PEAT00911
Nieuw
Share

Functieomschrijving

Lijkt het je interessant om voor een Penitentiaire Inrichting (oa gevangenis) te werken? Pernu is op zoek naar een Assistent Technisch Service Medewerker voor Dienst Justitiële Inrichtingen in Lelystad. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of Indicatie banenafspraak.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie. Dit is een eis en zonder indicatie kunnen we je niet opnemen in de procedure. Voor meer info klik hier;
  • Iemand met technische affiniteit, dat blijkt uit opleiding of werkervaring;
  • Iemand die, na een goede inwerkperiode, zelfstandig de opgedragen taak kan uitvoeren en ervoor zorgt dat alles netjes in orde komt.

Wat ga jij doen in deze rol?

De Assistent Technisch Service Medewerker geeft ondersteuning bij facilitaire zaken. De nadruk ligt hierbij meer op technische taken. De medewerker heeft beschikking over zijn eigen sleutelbos en kan zelfstandig door het pand bewegen om de werkzaamheden uit te voeren. Tijdens uitvoering komt medewerker indirect in aanraking met gedetineerden. Hierbij is geen direct contact met gedetineerden.

Hieronder zijn de meest voorkomende taken te vinden;

  • Ondersteunen van de technische dienst;
  • Spoelen t.b.v. legionellabeheersplan;
  • Ondersteunen facilitaire services bij interne verhuizingen;
  • Ondersteunen van technische dienst bij kleine kluswerkzaamheden;
  • Begeleiden van het bedrijf die komt voor ongediertebestrijding;
  • Het (mondeling) beantwoorden van vragen vanuit collega's;
  • Het schoonhouden van de werkomgeving;
  • Onderhoud terrein;
  • Onderhoud pand zoals het smeren van deuren.

Wij bieden

Pernu biedt jou een uitdagende functie op een mooie werkplek. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

  • Goede begeleiding op jouw werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden, dit doen wij door mogelijkheden te bieden voor een training/cursus. Kijk voor meer info op Pernu Power;
  • Aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent;
  • Reiskosten met het openbaar vervoer worden 100% vergoed en ook is een kilometervergoeding van toepassing.

Over Dienst Justitiële Inrichtingen

Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) voert namens de minister van Justitie en Veiligheid straffen en vrijheidsbenemende maatregelen uit die door de rechter zijn opgelegd. DJI is verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg van justitiabelen (onder andere gevangenen) en werkt op vele manieren met hen samen aan de voorbereiding terug te keren in de maatschappij. Je leest meer over DJI op deze pagina.

Je solliciteert:

Solliciteren? Klik op de oranje button; 'solliciteren'.

En dan?

Wij nemen na de sluitingsdatum van de vacature contact met jou op. Als wij denken dat je geschikt bent voor de vacature, maken we eerst (telefonisch) kennis met elkaar en kijken we of wij jou kunnen voorstellen bij Dienst Justitiële Inrichtingen. Reageren kan tot dinsdag 6 december.

Meer informatie? Bel of whatsapp HR recruiter Imke van Atten, via 06-13858100.

P.S. Op zoek naar tips om jouw droombaan te veroveren? Lees hier tips om te solliciteren, je cv op te stellen en het schrijven van een motivatiebrief.

Bedrijfsprofiel

De Penitentiaire Inrichting (PI) Lelystad biedt plaats aan ruim 616 justitiabelen. Hier zitten arrestanten, is er een huis van bewaring, gevangenis en beperkt beveiligde inrichting. De focus bij deze PI ligt op zelfredzaamheid, zelfstandigheid en flexibiliteit van justitiabelen, personeel en de organisatie. Hiermee dragen ze actief bij aan de veiligheid van de samenleving.

Het team Facilitair PI Lelystad bestaat uit de facilitaire services en technische dienst. Het facilitaire team bestaat uit een coördinator, 4 medewerkers techniek en 4 medewerkers services en wordt aangestuurd door een facilitair manager.

'Talent krijgt waarde als je het benut!' Lees meer..
Assistent Technisch Service Medewerker bij Dienst Justitiële Inrichtingen Lelystad (doelgroepregister/Wajong)

Laatste vacatures

Job Banner

Medewerker Aangiftes Belastingdienst MKB Den Haag (doelgroepregister/Wajong)

Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? En heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan hebben we een mooie baan voor jou...
Den Haag

Medewerker Aangiftes Belastingdienst MKB Almere (doelgroepregister/Wajong)

Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? En heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan hebben we een mooie baan voor jou...
Almere

Medewerker Aangiftes Belastingdienst MKB Middelburg (doelgroepregister/Wajong)

Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? En heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan hebben we een mooie baan voor jou...
Middelburg

Medewerker Transportunits borstkankeronderzoek bij Systolé Logistics(doelgroepregister/Wajong)

Ben jij graag op pad en handig aangelegd? En heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan hebben wij een leuke baan voor je! 
Vertrekpunt: Den Dolder

Transporteur bij Unihorn in Medemblik (doelgroepregister/Wajong)

Ben jij graag onderweg? En heb je nu een Wajong, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan hebben we een leuke functie voor jou bij Unihorn!
Medemblik

Engineer bij Alliander in Amsterdam (doelgroepregister/Wajong)

Techniek is je grote passie. Je bedenkt de best mogelijke technische oplossingen Je hebt nu een Wajong, doelgroepenregistratie of je valt onder de indicatie Banenafspraak. Dan hebben we...
Amsterdam

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze laatste vacatures in jouw regio! Meld je aan voor onze nieuwsalerts en ontvang alle nieuwe vacatures altijd direct in je e-mailbox. 

Aanmelden mailinglist