Uren Inloggen Contact

Instructies vullen urenstaat

Uren invullen: het totaal aantal uren dat je elke week moet invullen moet minimaal gelijk zijn aan je contracturen. Na het invullen van je uren kan je op “Opslaan” klikken om datgene wat je hebt invult tijdelijk op te slaan.

Als je op “aanbieden” klikt dan gaat er een signaal naar je leidinggevende. Je kunt dan geen aanpassingen meer maken en je leidinggevende dient dan de uren goed- of af te keuren.

Als je leidinggevende de uren goedkeurt dan zullen de uren verwerkt worden in de salarisadministratie. Als je leidinggevende de uren afkeurt dan zal je weer de mogelijkheid krijgen om je uren te corrigeren. Daarna moet je weer op “aanbieden” klikken.

 

Urensoorten

  • Reiskosten eigen vervoer: Bij deze reiskosten graag altijd het bedrag invullen en niet het aantal kilometers. Als er in je contract een bedrag per dag is afgesproken dan verzoeken wij dit bedrag (en dus niet het aantal kilometers) in te vullen onder elke dag dat je gewerkt hebt.
     
  • Reiskosten openbaar vervoer: Bij deze reiskosten is het verplicht een bijlage toe te voegen. Wij verzoeken je om een uitdraai van je OV-chipkaart of vervoersbewijs als bijlage toe te voegen.
     
  • Onbetaald verlof: Vul hier uren in als je verlof hebt gehad maar deze niet uitbetaald wilt hebben.
     
  • Bezoek aan arts: Vul hier uren in als je niet hebt kunnen werken omdat je bijvoorbeeld een afspraak had bij de huisarts of de tandarts. Overleg dit vooraf met leidinggevende en Pernu.
     
  • Bijzonder verlof: Vul hier uren in als je niet hebt kunnen werken omdat je bijvoorbeeld een trouwerij of een begrafenis had. Voor alle rechten op bijzonder verlof verwijzen we je naar het ABU CAO.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist